Sitenizdeki yazıya baktım.ilk aklıma gelen görsellerdeki fotoğrafların telif hakkı olduğu oldu.Ve google acaba bu site nasılsa resimleri yayınlamak için telif hakkı ödememiştir diye düşündü mü sorusu aklıma geldi.Yani sizi amatör mü gördü?
Dediğiniz gibi bahsettiğiniz sitenin yaptığı emek hırsızlığıdır.Size en azından bir geri dönüş mecburlar.Tabi ki geri dönüş bir özür ve yazıyı kaldırmakla tamamlamaları gerekir.
Sizin sitenizin domain yaşını kontrol ettim 1 yıl 2 ay diyor.Sizin sitenizin logosunu araştırdım.Logo arak mıdır diye çünkü gayet profesyonel görünüyor.Logonuzun çok benzerlerini gördüm buna esinlenme diyebiliriz yani arak değil.Ancak Brezilya lokasyonlu bir sitede bire bir kullanışmış, siz mi oradan aldınız yoksa o mu sizden arak yaptı çözemedim bahsettiğim sitenin domain yaşı görünmüyor.Görünse de logo için bir delil oluşturmaz.Sonuçta her gün değiştirebiliriz logoyu.Ancak bahsettiğim site sanırım sizden arak yapmış, logonun renklerinin canlılığı söz konusu olunca ve site değerleri karşılaştırıldığında..
http://www.prevencaonatural.com.br/