lostyazilim
tr.link

Google'ın bu yaptığı haksızlık değil mi?

15 Mesajlar 2.113 Okunma
lstbozum
tr.link

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
O zaman sadece git bit avukattan fikir al. En doğru olan bilgiyi o verir.
enerjibes

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

enerjibes enerjibes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Elektrik mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 50 / 33
  • Ticaret 3, (%100)
Olmazsa öyle yapacağım. Birde, detaylı ekran görüntüleri ile birgün'e tekrar bir mail atmayı deneyeceğim. Eğer yine olmazsa, tavsiye ettiğiniz şekildeki (facebook yorum vb..) yöntemleri deneyeceğim.

Ek Olarak:

Teveccüh adlı üyeden alıntı

O zaman sadece git bit avukattan fikir al. En doğru olan bilgiyi o verir.

yb79 yb79 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web sitesi sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 555
  • Beğeniler 286 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenizdeki yazıya baktım.ilk aklıma gelen görsellerdeki fotoğrafların telif hakkı olduğu oldu.Ve google acaba bu site nasılsa resimleri yayınlamak için telif hakkı ödememiştir diye düşündü mü sorusu aklıma geldi.Yani sizi amatör mü gördü?
Dediğiniz gibi bahsettiğiniz sitenin yaptığı emek hırsızlığıdır.Size en azından bir geri dönüş mecburlar.Tabi ki geri dönüş bir özür ve yazıyı kaldırmakla tamamlamaları gerekir.
Sizin sitenizin domain yaşını kontrol ettim 1 yıl 2 ay diyor.Sizin sitenizin logosunu araştırdım.Logo arak mıdır diye çünkü gayet profesyonel görünüyor.Logonuzun çok benzerlerini gördüm buna esinlenme diyebiliriz yani arak değil.Ancak Brezilya lokasyonlu bir sitede bire bir kullanışmış, siz mi oradan aldınız yoksa o mu sizden arak yaptı çözemedim bahsettiğim sitenin domain yaşı görünmüyor.Görünse de logo için bir delil oluşturmaz.Sonuçta her gün değiştirebiliriz logoyu.Ancak bahsettiğim site sanırım sizden arak yapmış, logonun renklerinin canlılığı söz konusu olunca ve site değerleri karşılaştırıldığında..
http://www.prevencaonatural.com.br/
enerjibes

kişi bu mesajı beğendi.

enerjibes enerjibes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Elektrik mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 50 / 33
  • Ticaret 3, (%100)
hocam tebrik ederim. Logonun benzerini nasıl buldunuz hemen. Eğer bu tespitleri siz yapıyorsanız, google'ın yapamama gibi bir lüksü yok. Demek ki google amcamızın işine gelmiyor. Ek olarak: ben sitedeki görsellerin bir çoğunu pixabay sitesinden kullanıyorum. Pixabay sitesindeki görseller telif hakkına tabii değil.

Ek Olarak:

yb79 adlı üyeden alıntı

Sitenizdeki yazıya baktım.ilk aklıma gelen görsellerdeki fotoğrafların telif hakkı olduğu oldu.Ve google acaba bu site nasılsa resimleri yayınlamak için telif hakkı ödememiştir diye düşündü mü sorusu aklıma geldi.Yani sizi amatör mü gördü?
Dediğiniz gibi bahsettiğiniz sitenin yaptığı emek hırsızlığıdır.Size en azından bir geri dönüş mecburlar.Tabi ki geri dönüş bir özür ve yazıyı kaldırmakla tamamlamaları gerekir.
Sizin sitenizin domain yaşını kontrol ettim 1 yıl 2 ay diyor.Sizin sitenizin logosunu araştırdım.Logo arak mıdır diye çünkü gayet profesyonel görünüyor.Logonuzun çok benzerlerini gördüm buna esinlenme diyebiliriz yani arak değil.Ancak Brezilya lokasyonlu bir sitede bire bir kullanışmış, siz mi oradan aldınız yoksa o mu sizden arak yaptı çözemedim bahsettiğim sitenin domain yaşı görünmüyor.Görünse de logo için bir delil oluşturmaz.Sonuçta her gün değiştirebiliriz logoyu.Ancak bahsettiğim site sanırım sizden arak yapmış, logonun renklerinin canlılığı söz konusu olunca ve site değerleri karşılaştırıldığında..
http://www.prevencaonatural.com.br/

wmaraci
wmaraci

yb79 yb79 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek web sitesi sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 555
  • Beğeniler 286 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
Benim bir çizimim İtalyan birisi tarafından Amerika'da kitap kapağı olarak bastırılmıştı.Kitabı basan firmaya mail attım kitabı sitelerinden kaldırıldı.Ancak kitap amazon gibi sitelerde halen online satışta.Bana Amerika'da bir şirket önerdiler telif için başvurabileceğim.Siteye üyelik 100 dolar gibi bir rakam.Avukatlık ücretiymiş.İngilizce yazışmalar vs iş zora girince yani ileri seviye İngilizce bilmediğimden takip edemedim.
Sizin sitenizin logosounu görsellerden arattım görsel halinde.
image.google.com sitesinde fotoğraf simgesini seçip görsel şeklinde aratabiliyorsunuz.Öncelikle logonuzun yazı kısımını kesip salt logo hale getirip öyle aradım.Yazı ile olduğunda google'ın kafası karışıyor.
enerjibes

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al