Değerlendirmenize elbette saygı duyuyorum, sektörel şu bu bunlar hepsi hikaye, bir çoğu aldatmaca, öncelik sensin, sen ne istiyorsun, okuyucuya ne kadar faydalı oluyorsun, o senden ne bekliyor, içeiriği sıfır olan bir siteye en kral proffesyonel sektörel seo yapsan ne olur, yapmasan ne olur. Facebook ya da twiter kapatıldığında kapıdan bacadan zorlayarak hepimiz girmedik mi, çünkü içerik veya her neyse hepimizi cezbeden sitelerdi. Bu yazıdan sonra bazı özel şeyleri belki 10 un üzerinde forum kardeşlerime özel olarak ta anlattım, hatta bazılarıyla saatlerce yazıştık onlara doğru yolu anlatmaya tecrübelerimi vermeye çalıştım, halen bile özel PM ile bir çoğuna bazı şeyleri yazıyorum. elbette en doğru kararı verecek olan sadece odur. Düşüncelerinize saygı duyuyorum, ama yinede sizi konuya çekmeyi başarabilmişsek demek ki doğru şeyleri paylaşmışız, zaten forumunda bir amacı bu değil mi, paylaş ki, çoğlasın, bilgi paylaştıkça çoğalan en değerli iştir.. ama konu yinede siz sarmadıysa katılmamak sizin hakkınız, saygılar herkese...