semih1998
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci-Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hostazor her zaman şunu belirtmiştir "sorununuz varsa destek talebi açın" bunu yaptığında zaten dakikalar içerisinde yardımcı oluyorlar ve çözüm için kendileri de uğraşıyorlar 4-5 aydır sınırsız reseller paketini kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bakım veya çalışma olduğunda da hem mail üzerinden hemde facebook sayfası ile bildiriyorlar
coderturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
dokumacı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cok Yalan Ve Dolandirici Bir Firma Arkadaslar. Aldiginiz Urunu Iki Ay Sonra Size 4 Kati FiyatIna Sunuyorlar Itiraz Edincede Isinize Gelirse cevabini Veriyorlar. Ve HesabinizI Size Sormadan kapatiyorlar Isleri Gucleri Yalan Dolan Hizmet Desen SifIr Ilgi Yok Uc Bes Tanede Uye Bulnuslar Sagda Solda Iyi Yorum Yapsinlar Diye. Bazilari Yazmis 3-4 Yildir kullanıyorum yazdi sikayetlerin altina ama firma kendisi biz iki yillik bir firmayiz diyor burdan bile dolandirici olduklari anlasiliyir.
Bizim aldigimiz ressrler 21 tl iken 70 tl yaptilar iki ay icinde fiyati bu uckagitcilar.
Zaten milleti dolandirmak icin yillik fiyat almiyorlar aylik aliyorlar bu yuzden bir iki ay sonra istedikleri an zam yapiyorlar tam dolandirici bu hostazor. Kanitta var elimde ticket filan ve uye olurken paket icin fiyat konusma ekran resimleride var. Sahtekar olduklarini kanitlayabilirim
Kimse bunlarla alisveris yapmasin
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
banlanmışlardı yeniden açılmış banları daha çok mağdur mesajı okuruz almadan önce bir alışverilerine buradaki verilen yorumlara bakarsanız zaten bedavada verse yanaşmazsınız :) şikayet konusu açanın hesabını silecek kadar kadar işinin ehli
Ek Olarak:
semih1998 adlı üyeden alıntı
Hostazor her zaman şunu belirtmiştir "sorununuz varsa destek talebi açın" bunu yaptığında zaten dakikalar içerisinde yardımcı oluyorlar ve çözüm için kendileri de uğraşıyorlar 4-5 aydır sınırsız reseller paketini kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bakım veya çalışma olduğunda da hem mail üzerinden hemde facebook sayfası ile bildiriyorlar
alışveriş yaptığınıza dair bir trade görmedim forum dışımı hizmet aldınız :)
Ek Olarak:
coderturk adlı üyeden alıntı
Cok Yalan Ve Dolandirici Bir Firma Arkadaslar. Aldiginiz Urunu Iki Ay Sonra Size 4 Kati FiyatIna Sunuyorlar Itiraz Edincede Isinize Gelirse cevabini Veriyorlar. Ve HesabinizI Size Sormadan kapatiyorlar Isleri Gucleri Yalan Dolan Hizmet Desen SifIr Ilgi Yok Uc Bes Tanede Uye Bulnuslar Sagda Solda Iyi Yorum Yapsinlar Diye. Bazilari Yazmis 3-4 Yildir kullanıyorum yazdi sikayetlerin altina ama firma kendisi biz iki yillik bir firmayiz diyor burdan bile dolandirici olduklari anlasiliyir.
Bizim aldigimiz ressrler 21 tl iken 70 tl yaptilar iki ay icinde fiyati bu uckagitcilar.
Zaten milleti dolandirmak icin yillik fiyat almiyorlar aylik aliyorlar bu yuzden bir iki ay sonra istedikleri an zam yapiyorlar tam dolandirici bu hostazor. Kanitta var elimde ticket filan ve uye olurken paket icin fiyat konusma ekran resimleride var. Sahtekar olduklarini kanitlayabilirim
Kimse bunlarla alisveris yapmasin
ödemeyi geri iade aldım zaman kaybı dışında bir kaybım yok
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
coderturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
dokumacı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam wmaraci ve *** gibi forumlara baktık aldık boyle **************ları barındırmamalı boyle forumlar.yakışmıyor boyle olaylar bu güzel forumlara.
wmaraci yetkililerine burdan kendi adıma çağğrı yapıyorum hostazor adlı bu ************** şahıslar hakkında işlem yapsınlar bir daha boyle milleti dolandıracak yerbulmasınlar.bunların bütün hesplarını en kısa zamanda banşlasınlar lütfen okadar şikayet var yazık millete
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Ne tek bir sorun, nede benden habersiz iş yaptılar. **************lık ile suçlanacak en son firma
May the force be with us...
coderturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
dokumacı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yalan söyleme arkadasim kesin isbirlikcisin onlarla.
Birde acaba sen hangi paketi aldin kullaniyorsun onlardan 1,5 yildir sorabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fb içerisinde bir gruptan nemalanıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hostazor hiç kullanmadım bilgim yok fakat firma hakkında hep olumsuz şeyler duyuyorum.