Ek Olarak:
Hostazor her zaman şunu belirtmiştir "sorununuz varsa destek talebi açın" bunu yaptığında zaten dakikalar içerisinde yardımcı oluyorlar ve çözüm için kendileri de uğraşıyorlar 4-5 aydır sınırsız reseller paketini kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım bakım veya çalışma olduğunda da hem mail üzerinden hemde facebook sayfası ile bildiriyorlar
alışveriş yaptığınıza dair bir trade görmedim forum dışımı hizmet aldınız :)Ek Olarak:
Cok Yalan Ve Dolandirici Bir Firma Arkadaslar. Aldiginiz Urunu Iki Ay Sonra Size 4 Kati FiyatIna Sunuyorlar Itiraz Edincede Isinize Gelirse cevabini Veriyorlar. Ve HesabinizI Size Sormadan kapatiyorlar Isleri Gucleri Yalan Dolan Hizmet Desen SifIr Ilgi Yok Uc Bes Tanede Uye Bulnuslar Sagda Solda Iyi Yorum Yapsinlar Diye. Bazilari Yazmis 3-4 Yildir kullanıyorum yazdi sikayetlerin altina ama firma kendisi biz iki yillik bir firmayiz diyor burdan bile dolandirici olduklari anlasiliyir.
Bizim aldigimiz ressrler 21 tl iken 70 tl yaptilar iki ay icinde fiyati bu uckagitcilar.
Zaten milleti dolandirmak icin yillik fiyat almiyorlar aylik aliyorlar bu yuzden bir iki ay sonra istedikleri an zam yapiyorlar tam dolandirici bu hostazor. Kanitta var elimde ticket filan ve uye olurken paket icin fiyat konusma ekran resimleride var. Sahtekar olduklarini kanitlayabilirim
Kimse bunlarla alisveris yapmasin
Bizim aldigimiz ressrler 21 tl iken 70 tl yaptilar iki ay icinde fiyati bu uckagitcilar.
Zaten milleti dolandirmak icin yillik fiyat almiyorlar aylik aliyorlar bu yuzden bir iki ay sonra istedikleri an zam yapiyorlar tam dolandirici bu hostazor. Kanitta var elimde ticket filan ve uye olurken paket icin fiyat konusma ekran resimleride var. Sahtekar olduklarini kanitlayabilirim
Kimse bunlarla alisveris yapmasin
ödemeyi geri iade aldım zaman kaybı dışında bir kaybım yok