Merhaba,

Siten hakkında düşüncelerim söyleyim ya da gözüme batan kısımlarını söyleyim, ister uygularsınız ister uygulamazsınız size kalmış birşey.

1. Logo kesinlikle değiştirilmeli.
2. Android hakkında herşey diye bir site başlığı olmamalı. Android'in içerisinde belli bir alana yönelmelisiniz ve o alana yönelik site başlığı kullanmalısınız. Zamanla kategorinizi genişletip, sitenizi android hakkında herşey ortamına dönüştürebilirsiniz.

Bu dediğimi şöyle açıklayım, "herşey" tabiri size birçok şey paylaşacakmısınız gibi düşünce verebilir ama aksine senin blog yazmanı kısıtlıyor. Ne yazacağını bilemiyorsun vs.

3. Yazı başlıklarında imla hataları var, okurken dikkatimi Google Pixel Bekleyenlere Müjde başlığı dikkatimi çekti Google Pixel'i diye belirtseydiniz ufak imla hatası dikkatimi çekmezdi.

4. Bir yazınıza girdiğim ve sanırım siz etiket mantığını kategori olarak algılamışsınız. Çok çok kötü bir görünüm vermektedir ve seo açısından da size eksi olarak dönecektir.

http://i.hizliresim.com/Mo666M.png

5. Sitenin en sonunda yer alan Google+ butonu ve arşiv kısmı oraya olmamış ya sağ kısımda ki sidebar'a ekleyin ya da tamamen kaldırın.

Bu söylediklerim girdiğim anda direkt gözüme çarpan kısımlardı, düzeltirseniz daha elde tutulur ve okunabilecek bir blog sayfasına sahip olursunuz.

Blogunuz hazırlerken, blogumu okuyan birisi rahat dolaşabilir mi? rahatca yazılarımı dikkati dağılmadan okuyabilir mi? bunları düşünerek blogunuzu tasarlarsanız ve yazılarınızı buna göre yazarsanız ilerleme kaydedersiniz.