İlginiz için çok teşekkür ederim Hüseyin bey.

Önerilerinizi her zaman dikkate alacağım.Bu ilk blogum olduğu için işin doğrusunu sadece internette arayıp bulmaya çalıştım,bu yüzden bir çok hatam var. Kafama takılan bir kaç şey var yazdıklarınız arasında. Bu konularda ufak bir yorum daha yaparsanız sevinirim.

1. Daha öncede logomu değiştirmem gerektiğini önermişlerdi .o zaman sadece site ismi yazıyordu,ve ben bu logoyu 20 gün önce seçtim.Kimse bana bir öneride bulunmadı.Nasıl bir logo seçmemi öneriyorsunuz?. Bu 2. logom ayrıca 1 kez daha değiştirsem sıkıntı olurmu?

2. Etiketler ise temanın orjinalinde böyle. Breadcrumb eklentisinin seo açısından çok faydalı olduğunu okumuştum bir yerde. o yüzden kaldırmışken geri yükledim. Sizce gereksizse kaldırabilirim.

3.Google+ ve arşiv bölümünü ise sadece anasayfanın alt kısmı geometrik olsun diye koydum oraya.
site hızı açısından anasayfada fazla yayın olsun istemedim,kaldırsam sidebar aşağı doğru uzayıp gidiyor. Bildiğim kadarıyla Adsense için anasayfa görüntüsü çok önemliymiş.Sizce sidebardaki en gereksiz şeyler nelerdir ?