Arkadaşlar bugün meşhur Newspaper temasını aldım. Bir arkadaşla ortak aldığım için arkadaşım newspaper beğendi. Newspaper güzel bir tema ama ben çok ısınmadım. Sebebi şu:

Newspaper ki ayarları vardır düzeliyordur belki, anasayfada çoğu konu altında açıklama yok. Temayı kurup denemedim. Ayarı vardı belki ama default temada ilgimi çeken ilk o oldu. Sadece konu başlıkları var. Sanırım layoutlardan düzenleniyordur. Onun dışında tema dar bir tema ve geniş olarak ayarlanmıyor ve kullanılmıyor. Ayrıca bölümler arası çizgilerle ayrılmış böyle bazen bakınca herşey iç içe girmiş gibi gözüküyor.

Ben tesadüfen woohoo temasını gördüm.
https://themeforest.net/item/woohoo-modish-news-magazine-and-blog-theme/13570398?s_rank=1

Bu tema bana profesyonel geldi. Sebebi tema dar ve geniş oluyor ve bölümler kutucuklarla ayrılmış ve çok düzenli görünüyordu. Hatta sosyal medya kısmına aşık oldum. İç içe girmiş değişik boyutta dörtgenler. Bu temada slider ve ilightbox eklentileri varmış. Tam olarak bilgim yok özellikle slider nedir deseniz bilmem. Temayı almayı düşünüyorum. Sizce bu temaya para vermeye değer mi. Hali hazırda newspaper aldım.


Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.