Modemi açıp kapatmayı denediniz mi
Konuyla alakasız ama yurt dışından arkadaşlarımla görüşürken konusu açıldı. 6-7 mbit hız deyince alay konusu oldum. Orada 85mbitten başlıyormuş paketler söylemesine göre. Fiyatlarıda bizimkinden epey aşagıda. Insan iç çekiyor...
Hangi yurtdışı bu? Benim eşim Belçikalı 10 yıldır gidip geliyorum. 6-7 ülkeye gittim 85 ortalama duymadım. Ama senin dediğine katılıyorum tabiki. Birisi(?) Avrupanın en hızlı internetini kullanıyorum 4.5 G eeeeeee diye bağırıyordu, kendi evinde olabilir ama vatandaşa sattıkları 8 mb bu max 6 da kalır. 16 mb de max 13 de kalır. Hem halka fiyatla çakıyorlar hemde sattıkları hızın altyapısı sıfır!!! Yani avrupadan yada yurt dışı dediğin yer hangi dış bilmem ama neden böle bir örnek verdin anlamadım:) Bu şey gibi oldu; "Kardeş duydun mu? İngiltere'de 4 yaşındaki çocuk bile ingilizce konuşuyormuş" :) Neyse yani yarama bastın ondan yazdım bu kadar. Ülkemi en çok sevenden daha çok seviyorum ki birçok imkanım olmasına rağmen avrupada değil ülkemde yaşamayı tercih ediyorum. Fakat hak etmiyorlar...