724SATINALCOM adlı üyeden alıntı
ucuza saat almaya gerek yok diyecektim sonuçta moda ürünü ve çinlilerin modayla alakası yokturfakat 72 usd ve 50 usd lik saatlermiş. Bu kadar parayı çin saatine vermek yazıktır günahtır
Ek Olarak: Bu saatleri alanların önemli bir bölümü Türkmüş işlem geçmişine bakarsak.Bu kadar beğeniliyormu bu saatler ya.. Çin saatlerini alan olmaz diyordum oysa
Moda ya da aksesuar olarak alacaksan ve ömürlük kullanmayacaksan zaten yüksek meblağ vermene gerek yok. Ayrıca her çin malı kalitesizdir algısını burada da yapmayın. Ürünlerde sınıf farkı vardır, hakeza bu ürünlerde de. Saatler de gayet güzel ve kaliteli.
Bu işin ticaretini yapmak istemiyorum yapmamda fakat kolumdaki saate sarılıp almak isteyen çok kişi oldu vermedim. Bulunduğum yerde de bu iki saatten kimsede yok. Olsun da istemem. Herkeste olan doğal karşılanır çünkü.
Ayrıca bu saatlere bu kadar para vermek yazıktır günahtır muhabbetine gelince emeğinin karşılığı, ticaret, ürünün kalitesi göz önünde bulunduğunda senin bu muhabbetin abes kaçacaktır.
nevelturk dediğin saatlere bakacağım, bay/bayan hediye olarak almak istiyorum. Uygun fırsatı kollayıp sipariş verilebilir.