hakkında herhangi bir bilimsel makale okumadan, araştırmaları incelemeden onu da geçtim kullanan birinden aradaki farkı sormadan olumsuz yorumlar yapanları umursamayacaksanız başlayın.
günden en az 3 kişiden "ya o sigaradan daha zararlıymış ciğerlerin su topluyormuş", "patlayacaksın haberin yok", "sen ne içiyon öyle baca gibi" sözler duymaya razıysanız başlayın.
bunun yanında;
sigaradan kurtulmak ve rahat nefes alabilmek, küllük gibi kokmamak, dişlerinizi kazımadan beyazlığını koruyabilmek, koah hastası olmamak gibi artıları da var.
maliyet konusu değişken. hobi haline getirirseniz maliyeti yüksek. telefonuma vape adından bir uygulama indirdim. 6 aydan bu yana sigaraya vereceğim 1500 TL civarında bir parayı kenara atabildiğimi gördüm. ki ben çok sigara içen biri de değildim ama parliament içiyordum. sanırım şuan 13,5 TL olmuş.
velhasılı kelam tavsiye ediyorum.

peki hangi ürünler;
şuaralar genel olarak moda eleaf pico. üzerinde melo 3 atomizer oluyor. ciğer çekimi olarak kullanıyorsun. eğer istersen sigara içimi bir atomizer alıp o şekilde de kullanabilirsin. alt kısım(mod deniliyor) çok kibar ve şık. başlangıç için ideal. 220 TL civarında bulabilirsin.
likit ayrı bir derya. çok geniş bir konu. ama ben nbase içiyorum genelde
nbase nikotin ilave edilmiş vg+pg demektir. istersen yanında birkaç aroma alır bir haftalık sigara maliyetine bir ayını rahatlıkla çıkarırsın.