-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam arkadaşlar kurmuş olduğum foruma yaklaşık 5000 adet özgün içeriği kendi elimle yazma amacım var.
kendi forumuma 4-5 tane hesap açıp kendi kendime soru sorup cevaplıyorum :)
sorularım şunlar
iplerin aynı olması google için problem olur mu?
internette hangi sorularda veri eksikliği var? hazır hit getirecek soruları nereden bulabilirim?
bir soruyu sorarken soruyu nasıl yazmalıyım? sorunun sorulabilecek her türlü şekilde soruyorum nasıl yapılır? maliyeti ne kadar? gerçek mi doğru mu? gibi soruyu çoğaltıyorum.
toplam 5000 soru cevapladığım zaman sizce sitem ne kadar hit çeker ve ne kadar kazanmaya başlarım.
5000 içeriği kendim girdikten sonra organik üye avına çıkacağım.
Cevapları yazarken çeşitli linkleri de cevabın yanına sıkıştırmam seo açısından faydalı olur mu? yine cevaplarda fotograf ve resim kullanmam.
teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
5000 yazyı forum sitesine değil, genel bilgi sitesi sitesi açıp oraya yazın. 1 yıl sonra adsense ile geçinmeye başlarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ben 2-3 bin arasında gelirden bahsetmemiştim. 5k içerik ile minimum 5xx lira kazanılır tahmininde bulundum ki siz daha fazlasını yapmışsınız.
Geçmişte açılsa daha mı çok olur yoksa az mı olurdu orası ayrı bi konu (tartışılır :d).
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
neden forum değil de wp tarzı bir site önerdiniz? ben de arada kaldım forum mu wp mi? forumda ziyaretçilerle etkileşim daha fazla olur ama dezavanntajı ne olur bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam mevzu senin seçtiğin sektör. Makalelerin ne üzerine ? Elinde 5000 kadar yazı var diyorsun birde özgünse onlar blog'a devam etmelisin.
Esenlikle Kalın..