Merhabalar,
Ufak 2 sorum olacaktı.
1. Birkaç gündür inceleme yapıyorum ve sitem için onedio tarzı bir script almayı düşünüyorum. Bulduğum ve beğendiğim güzel olan bir script olarak Buzzy gözüme çarptı. Şöyle biraz araştırdım genel olarak beğenende var çokca şikayet edende var. Fakat konuların çoğu eski olduğu için şuanda durum ne bilemiyorum çünkü baya bir güncelleme gelmiş deniliyor. Bu sebeble kullanan, araştıran bilen varmı acaba diye bir sormak istedim. Sizce alınmaya değer bir script mi? Eğer alınmaya değer değilse benzer güzel bir script önerebilirmisiniz. Benzer Wordpress bir tema varsa oda işimi görür. Özellikle üyelik ve video kısmı güzel olan bir script yada tema olursa harika olur. Responsive,Pagespeed ve seo punaları güzel bir script veya tema arıyorum.
2. Buzzy nin sistem gereksinimlerine şöyle bir baktımda hostumu karşılamıyormuş sanırım.
Server Requirements
Checking to ensure that your web host have the minimum requirements to run Buzzy.
PHP >= 5.5.9
PDO PHP Extension
OpenSSL PHP Extension
Mbstring PHP Extension
Tokenizer PHP Extension
GD PHP Extension
Fileinfo PHP Extension
Zip PHP Extension
Bu özelliklerin olması gerekiyor diyor. Host şirketime sordum ve "PHP, PDO, OpenSSL, Mbstring, GD ve Zip destekleniyor. Fakat, tokenizer ve fileinfo ile ilgili problem yaşanabilir. Paylaşımlı hosting hizmeti olduğu ve stabilizasyonu sağlamak için scripte ve isteğe bağlı olarak ekstra modül yükleyemiyoruz maalesef. "
şeklinde bir cevap aldım. Bu 2 si sorun olurmu gerçekten? Açamazmıyım bu scripti şimdi? Bunları düzeltme şansım falan yokmu yani?
Cevap verirseniz sevinirim. Eğer bu scripti açamazsam benzer farklı bir script olmasını istiyorum hostumun karşılayacağı başka bir script varmıdır acaba?
Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.