-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anahtar kelimelerin yok hit gelmemesinin sebebi bu olabilir
wtf!?*
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sitene baktım ve facebook, twitter hesaplarına ulaşamadım.
Eğer facbook ve twitter hesabın yoksa yazılarını buradan paylaşman şart günümüzde sosyal medya büyük trafik kaynağı.
Eğer tanınmak istersende facebook ve twitter'da küçük bütçelerle yazılarına reklam dahi verebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitenizi biraz düzenlemeniz gerekiyor bence. Aşağı doğru inildiğinde resimler çıkıyor en aşağıda ama devamında bilgi yok, footer ile ilgili bir sıkıntı sanırım. Sitede görünen sosyal medya butonları ise temanın yapımcısının sosyal medya hesaplarına yönlendiriyor. Tema bana biraz sıkışık geldi. Tabi tema konusunda yorum yapılınca herkese göre değişecektir bu durum ama bana pek kullanıcı dostu gelmedi. Hit konusunda içerik önem taşıyor olduğu gibi tema ve kullanım kolaylığıda ziyaretçinin sitesinde zaman geçirmesine yardımcı olacaktır. İyi çalışmalar
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu sektörde sosyal medya kullanmadan hit almak için profesyonel seo çalışması şart ancak çalışmadan sonra bile alacağınız hitin maksimum bir değeri olur.
Yazılarınızı Sosyal Medya ve özellikle Youtube ile desteklemeniz gerekmekte. Bana göre bu sektör için ilk sırada Youtube, ikinci sırada ise Twitter gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu arada tema çok hoşuma gitti. Umarım istediğiniz başarıyı yakalarsınız.
(Sektörde internet sitesinden hit almak çok zor. Aynı emeği YouTube'a vermenizi ısrarla tavsiye ediyorum. Daha çok kazanç, daha çok kitle.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Sitenize sağlam sitelerden backlink almanız lazım. Artık doğal yollamı alırsınız onu bilemem. Fakat siteye belli aralıklarla link gelmiyorsa google siteyi kale almıyor artık. İsterseniz günde 500 tane özgün konu girin nafile.
Şuan google'un mantığı. Şayet bir site kaliteli ise; garanti bir yerlerde bunun içeriği paylaşılır ve haliyle backlink gelir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medyada paylasmak degil de sosyal medyadan hit cekmek daha mantikli bir cözüm olacaktir. Bu yönde calismalar da yapabilirsin.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.