Ben Kadıköy şubesinde öğrenciyken 2 senelik programına katıldım. Grafik Tasarım vs eğitimiydi. 2007 ve 2008 senesinde 6.500 lira vermiştim.

Bi numarası yok. Hocalar kalitesizdi. Taa o zamanlar battı batacak deniliyordu. Bana pek birşey katmadı. Genel anlamda klavye kısayolları gibi şeyler öğrendik. Verdiğim paraya yazık oldu.

Ama şöyle bir avantajı var. Kursta notların 90 üzerinde olursa seni oraya eğitmen olarak 3.000 lira maaşla alacaklarını söylüyorlardı. Ve bir hoca cidden öyle girmişti.

Sen iyi derecede biliyorsun, sana olmaz, tavsiye etmem. Pek olumlu birşey yok zaten netteki yorumlarda da. Birde verdikleri belge pek bir işe yaramıyor, sektörde değeri yok.

Ben grafik tasarım + yazılım full 2 senelik eğitim aldım. Ama diğer eğitimler de aynı düzeydedir diye düşünüyorum.

Sektörde para yapmak istiyorsan Google Analytics + Adwords ve Adsense kursu var başka bir firmada, Bahçeşehir Üni.'ye bağlı bir eğitim kurumunda (ismini hatırlayamadım ama senelik 22.000 TL ücreti ve 2 sene sürüyor haftasonları gidersen). Arkadaşım ona gidiyor. Çok eleman aranıyormuş bu konularda uzman ve maaşları iyiymiş.