GokhanKara bilmiyorum hocam bilge adam kursuna kayıt yaptım 10 gün sonra falan başlayacak, yani memnun kalmak istiyorum çünkü ödemesini de yaptım ve birşeylere ihtiyacım var gelecek ve kariyer olarak web uygulamaları geliştirmek istiyorum ve nekadar çok bilgi okadar iyi olacak diye düşünüyorum, grafik tasarım konusunda uzun süre bir deneyimim var programlara hakimim aynı şekilde html css diline hakimim, diğer dilleri temel olarak az çok bilmekteyim başlangıç seviyesinde diyebilirim (php, .net, javascript, jquery). Boş vaktim haftasonu oluyor ama o zamanlarda hep gezip tozuyorum yani oturayım kod çalışayım diyemiyorum ama kurs beni buna çalışmaya teşvik edecek düşüncesindeyim. Yazılım piyasasının içinde olmak istiyorum gerekirse bilge adam eğitmeni olarak gerekirse bir yazılımcı olarak bilmiyorum fakat elimden geldiğince çok çalışıp gerekirse bazı şeyleri bilge adamdan destek almadan bilge adama bilgili şekilde gideceğim, hevesle başlamak benim için önemli iyi bir başlangıç yaparsam asla pes etmem, yorum ve düşünceniz için teşekkür ederim.