En çok ziyaret ettiğim sitelerden biri olan wmaraci.com'un kurucusu admin 'i, tanımak istiyorum. Eminim ki bunu sizler de istersiniz.
Böyle başarılı bir iş çıkaran birinin başarı öyküsünü okumak istiyorum. Mümkünse fotoğrafıyla birlikte biraz kendisinden bahsetmesini isterim. Snapchat kullanıyor mu? Leyla ile Mecnun izler miydi? Yoksa hep Game of Thrones filan mı? Wmaracı'nın ilk zamanları feyste grup açıp flood yapıyor muydu? Yoksa ücretli reklamlar ile mi destekledi? Ekşi Sözlük yazarı mı? Öyleyse kullanıcı adı nedir? Hedefleri nelerdir? Yoksa yeni bir hedefi yok mu? Wmaracı O'na yetti mi? Böyle iyi mi? Başka hangi projeleri var? Bu projeler ne aşamada? Bugün memleket için ne yaptı? Hangi takımı tutar? Çok mu zengin oldu? Yani burun horizontal mı yoksa vertical mı? Hangi bilgisayarı kullanıyor? Hayatında neler değişti? Adı nedir? Bir meslektaşıyla tartışırken ben koskoca wmaracının kurucusuyum filan gibi çıkışıyor mu?...
Şaka bir yana, böyle abartmadan anlatsanız da olur :)
Biraz sizi tanısak olmaz mı Sevgili Admin?
Ha! Bu arada şu emojiler filan değişecekti hani? Ne oldu bizim iş?
Ek: Bir arkadaş şöyle demiş:
bence canlı yayın yapsın bir akşam...
Bir internet radyosu olsa wmaracının şöyle güzel faydalı yayınlar yapılsa..
Bence harika bir fikir!
Ek2: Ben bir de böyle büyük sitelerin adsense tbm, sayfa TO vs. kaçtır çok merak ediyorum. Ha gözümüz yok Allah daha çok versin =) Buna cevap vermezsiniz heralde ama merak işte =)
Ek3: Çoğunluğun benim gibi düşünmesine sevindim. Konu altından eklenen bazı soruları buraya ekliyorum. Umarım cevaplanır :)
Ek4: Kendisi henüz çevrimiçi olup konuyu görmedi. Ancak onu tanıyan Economist ve ŞafakÇALIŞKAN 'ın söylediğine göre şöyle biri:
-Adı Burak Dulgar
-Atatürkçü <3
-İzmirli
-Aynı zamanda Boğa Bilişimin de sahibi
-Paşa ile ortaklar
-Tenis oynar
-Twitter adresi şöyle
Ek5: Seveni olduğu kadar sevmeyeni var mıdır bilmiyorum. Eğer resimlerinin sosyal medya adresinin bilinmesi tercihi değilse silebilir. (Gerçi ben bunu söylemesem de silebilir (: )
Ek6: Şu radyo bence kesin olmalı! Harika olur! Çok feyzli sohbetler yapılır. Bence bunu bir düşünmelisiniz yönetim olarak.
Ek7: Ne diyorsak o! =)
Neler olmuş burada böyle :) Yarın gün içerisinde konudaki tüm mesjaları okuyup elimden geldiğinde cevaplamaya çalışacağım. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. İyi geceler :)
Ek8: hasmer 'e göre sonuç şöyle =)
Ek9: Hazır admini yakalamışken bir şey daha; şu profil sayfasında ekşideki gibi bir not bölümü koysanız olmaz mı?
Ek10: MakaleTeslim ve Didimedya 'nında dediği gibi şöyle ara sıra bir toplanma bir zirve düzenlense..
SONUÇ
Konudaki tüm yorumları okumayı daha yeni bitirebildim :)
Bazı arkadaşlar zaten hakkımda bilgi ve fotoğraf vermiş. O yüzden üzerine pek yazacak bir şey yok gibi :p
İzmirliyim. İzmirde oturuyorum. Yazılım Mühendisiyim. Vaktimi spor yaparak, tenis oynayarak ve bilgisayar başında iş yaparak geçiriyorum. Şu an yeni WM Aracı üzerinde çalışıyoruz. Hiç uzatmayıp parça parça yayına alacağız yeni WM Aracı'nı. Beklemede kalın, harika bir şey geliyor :)
Forumda da sürekli aktifim aslında. Sürekli olarak konuları takip ediyorum ve arada raporlara bakıyorum. Görünmez üye olduğum için bu pek farkedilmiyor tabi :)
Buluşma organizasyonları düzenleyebiliriz, harika olur. Her ilden gönüllü temsilciler seçeriz. Bu arkadaşlar buluşmaları organize eder ve WM Aracı olarak buluşulur. Hatta sonrasında foruma konu açıp buluşmadan fotoğraflar da eklenirse harika olur. Daha önce forumdan üyeler Konya'da bir buluşma düzenlenmişti. Konusuna şuradan ulaşabilirsiniz. Biz İzmir'deyiz. İzmir'deki buluşmayı biz düzenleyebiliriz :) İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerdeki düzenlemeler için de etkinlikler bölümüne bir konu açılıp buluşma düzenlenebilir.
Bazı arkadaşlar zaten hakkımda bilgi ve fotoğraf vermiş. O yüzden üzerine pek yazacak bir şey yok gibi :p
İzmirliyim. İzmirde oturuyorum. Yazılım Mühendisiyim. Vaktimi spor yaparak, tenis oynayarak ve bilgisayar başında iş yaparak geçiriyorum. Şu an yeni WM Aracı üzerinde çalışıyoruz. Hiç uzatmayıp parça parça yayına alacağız yeni WM Aracı'nı. Beklemede kalın, harika bir şey geliyor :)
Forumda da sürekli aktifim aslında. Sürekli olarak konuları takip ediyorum ve arada raporlara bakıyorum. Görünmez üye olduğum için bu pek farkedilmiyor tabi :)
Buluşma organizasyonları düzenleyebiliriz, harika olur. Her ilden gönüllü temsilciler seçeriz. Bu arkadaşlar buluşmaları organize eder ve WM Aracı olarak buluşulur. Hatta sonrasında foruma konu açıp buluşmadan fotoğraflar da eklenirse harika olur. Daha önce forumdan üyeler Konya'da bir buluşma düzenlenmişti. Konusuna şuradan ulaşabilirsiniz. Biz İzmir'deyiz. İzmir'deki buluşmayı biz düzenleyebiliriz :) İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerdeki düzenlemeler için de etkinlikler bölümüne bir konu açılıp buluşma düzenlenebilir.
Aslında ben daha çok bir başarı öyküsü bekliyordum. admin bizi geçiştirmiş sanki biraz burada. :) Ama yine de gelip cevapladığı için teşekkür ederim