Translate:

Sanırım Instagram satın almaya karar ve yetenekli ekip Facebook katılmadan olacağını olduğunuz haberleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Yıldır, arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmanız için en iyi deneyimi oluşturmaya odaklanan ettik. Şimdi, biz de ilgi alanlarınıza göre insanlarla güzel mobil fotoğraf paylaşımı için en iyi deneyimi sunmak için Instagram ekibi ile daha yakından çalışmak mümkün olacak.

Biz bu birbirlerini tamamlayıcı farklı deneyimler olduğuna inanıyorum. Ama iyi Bunu yapmak için, biz yerine sadece Facebook içine her şeyi entegre etmek için çalışırken daha Instagram güçlü ve özellikleri tutmak ve bina konusunda dikkatli olmak gerekir.

Biz bağımsız Instagram bina ve büyüyen adadık nedeni budur. Dünyada milyonlarca insan Instagram uygulaması ve buna bağlı marka seviyorum, ve amacımız daha fazla insana bu app ve marka yayılmasına yardımcı olmaktır.

Biz Instagram Facebook dışında diğer hizmetlerin bağlı olduğu gerçeği deneyiminin önemli bir parçası olduğunu düşünüyorum. Biz diğer sosyal ağlara gönderme yeteneği gibi özellikler tutarak planlıyorum yeteneğini isterseniz Facebook üzerinde Instagrams paylaşmak ve takipçileri var ve Facebook arkadaşlarınızı ayrı kişi takip yeteneği değil.

Bunlar ve diğer birçok özellik Instagram deneyimi önemli parçalarıdır ve biz anlıyoruz. Biz diğer ürünler haline benzer özellikler oluşturmak için Instagram deneyimi öğrenmek için çalışacağız. Aynı zamanda, biz Instagram Facebook güçlü mühendislik ekibi ve altyapısını kullanarak büyümeye devam yardımcı olmaya çalışacağız.

Biz bu kadar çok kullanıcı ile ürün ve şirket satın ettik ilk defa çünkü bu Facebook için önemli bir kilometre taşıdır. Hiç, varsa, biz bunların çok daha yapmayı planlıyor yoktur. Ama en iyi fotoğraf paylaşım deneyimi sunan çok kişi Facebook seviyoruz ve birlikte bu iki şirket getirerek değerinde olacağını biliyordum bir nedeni budur.

Biz Instagram ekibi ile ve birlikte inşa edebilmek için gidiyoruz büyük yeni deneyimler tüm çalışma için sabırsızlanıyoruz.