Arkadaşlar bakıyorum da boş eleştiri deyince hemen balıklama atlıyorsunuz. Ücretli reklam alabilecek kadar başarılı bir siteye dil uzatmak ancak "istemezük" zihniyeti ile izah edilebilir. Ben bu zihniyetin sadece Sivas da olduğunu zannederdim. Maşallah kıskançlık epey bir prim yapıyor. Site evet tarafsızdır. İsteyen ücretle AKP reklamları da MHP reklamları da yayınlatabilir. Eleştiri yerine kimin partisine çalısıyorsanız onun reklamını parasını ödeyin yayınlayayım. Hem partinize de desteğiniz olur. Hele biri beni kara listeye almış. Vah vah ne kadar üzüldüm. İflah olmayız artık ...

Ek Olarak:

muhammedakif adlı üyeden alıntı

Siteniz de chp bannerlarını gördüm, bu bannerlar Kandilimizi kutluyor ama kutlayan kişinin hangi partiden olduğunu görüyoruz, eğer bunu siz yaptıysanız kişisel kategori sayfasına giriyor siteniz,
Siteniz: haber sitesi, taraf olma değil, al kardeşim bu kadar para bu bannerları reklamımı yap diyorsa Eyvallah.

O ücretli reklam gardaş. Siz de AKP nin reklamını verebilirsiniz ? Memnun oluruz ...

Ek Olarak:

Beginnertk adlı üyeden alıntı

Habercilik tarafsız olur, bir haber sitesi sahibi olarak siyaseti haberciliğe alet ettiğiniz için, taraflı haberleriniz için, zihniyet ve yanlış davranışlarınız için; sitenizi kınıyor ve kara listeme alıyorum.

Ben de seni kara listeye aldım ))