-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Sadece geçiş ücretini konuşan, Türkiyenin gelişmesini, kalkınmasını istemeyen vatandaşlara sesleniyorum: Tüneli kullanarak elde edilen zaman tasarrufunu ve yakıt tasarrufunu da hesaplayın lütfen. Bizim o bilgilere ihtiyacımız var.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
O açılacak diye 2 saat trafikte kaldık. Rezalet.
cagdaskorkmaz.com.tr
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Asgari ücretlinin arabayla işi ne? Asgari ücretli birisi Avrupadan Asyaya hergün neden geçsin? Boş konular arkadaşlar bunlar. Saksı zihniyetini bırakın.
4 kişi bu mesajı beğendi.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bakalım da o verdiğimiz geçecek araba sayısı Metrobüs hesabı gibi olmasın.
Ek Olarak: Bakalım da o verdiğimiz geçecek araba sayısı Metrobüs hesabı gibi olmasın.
cagdaskorkmaz.com.tr
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
İstanbul da yaşamayan insanlar konuşunca böyle çok tuhaf hissediyorum. Evet hüsranlık devam ediyor. Kadıköy den farklı bir yere gitmek için 1 saat 40 dakika bekledim. Hatta ve hatta şunu da takip ettim. Ambulanslar geldi 12 ambulans Medipol hastanesi önünde bekleme süresi toplam 9 dakika idi. Ağzı olan konuşuyor. Yaşayan bilir bunları bence yaşamayanlar konu dışında kalsın derim. Hadi varsa öyle birisi örnek: Kadıköy - den Kısıklı ya akşam saat 19:00 - 20:45 arası minibüs ile 1 saatin altında gitsin görelim. Arkadaşlar sürekli böyle burası. Ek olarak Ümraniye den Kadıköy arası toplasan toplasan 25 dakika sürmekte sabah saatlerinde bu süre 1 Saat 35 dakika ya çıkıyor. Her sabah böyle hergün yaşıyoruz.
Bir arkadaşımız da demişki asgari ücretlinin Avrupa-Asya arasında ne işi var. Ne kadar çok boş konuşmuş 1.650 tl alan bir insan her gün firma aracı ile gidip geliyor oda asgari ücrete tabi. Firma altına araba veriyor oda Anadolu yakasında oturuyor. Çok var böyle bilmeden görmeden bu tür konuşmalar yapmayalım...
1 kişi bu mesajı beğendi.