İstanbul da yaşamayan insanlar konuşunca böyle çok tuhaf hissediyorum. Evet hüsranlık devam ediyor. Kadıköy den farklı bir yere gitmek için 1 saat 40 dakika bekledim. Hatta ve hatta şunu da takip ettim. Ambulanslar geldi 12 ambulans Medipol hastanesi önünde bekleme süresi toplam 9 dakika idi. Ağzı olan konuşuyor. Yaşayan bilir bunları bence yaşamayanlar konu dışında kalsın derim. Hadi varsa öyle birisi örnek: Kadıköy - den Kısıklı ya akşam saat 19:00 - 20:45 arası minibüs ile 1 saatin altında gitsin görelim. Arkadaşlar sürekli böyle burası. Ek olarak Ümraniye den Kadıköy arası toplasan toplasan 25 dakika sürmekte sabah saatlerinde bu süre 1 Saat 35 dakika ya çıkıyor. Her sabah böyle hergün yaşıyoruz.

Bir arkadaşımız da demişki asgari ücretlinin Avrupa-Asya arasında ne işi var. Ne kadar çok boş konuşmuş 1.650 tl alan bir insan her gün firma aracı ile gidip geliyor oda asgari ücrete tabi. Firma altına araba veriyor oda Anadolu yakasında oturuyor. Çok var böyle bilmeden görmeden bu tür konuşmalar yapmayalım...