-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sitede toplam kaç yazı var ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
olesore adlı üyeden alıntı
cagman yandex google ın yarısı kadar indexliyor, google 1000 sayfa indexlemişse yandex 500 sayfa ....
1- Temayı değiştirmeyi kafayı koydum,
2 - SEO eklentisi ücretli ücretsiz tam ve kesim öneri istiyorum sizlerden,
3 - Sizce sitede cache eklentisi kullanmalı mıyım? Cevap evet ise ücretli ve ücretsiz öneriler nelerdir?
4- Sitemde sırf sosyal medya paylaşımları için jetpack kullanıyorum. Adıyla tezat olan başka bir eklenti olamaz... Site yükledikten sonra google page speed falan artırmaya çalışmak tam bir enayilik... Bu eklenti yerine tavsiyeniz var mı?
daha ne diyeyim uşaklar, yardım edin daa..
-Dostum bana sorarsan kesinlikle Premium Seo pack eklentisini satın almalısın her anlamıyla seni pişman etmeyecektir. detaylı inceleme için: (
Premium Seo Pack)
-Tema değiştirmeyle indexi pek alakası olduğunu sanmıyorum ancak yavaşlık filan mevzu varsa temada fazla sorgu ve js-css varsa değişmelisin.
-Jetpack hiçbir şekilde ne kullandım ne kullanmayı önerdim tamamen saçmalıktır bana göre
-cache eklentisi kullanmanı öneririm tabiki site hiti ne olursa olsun kullanmalısın fastest cache gayet başarılı bu konuda ücretli sürümünü alabilirsin (ücretsiz sürümü de gayet iyidir)
ve son olarak Trabzonlusun galiba :)))
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam önceden indekslenmişleri ne yapmalı onu gerçekten bilmiyorum. Ben yeni bir site açarken SEO eklentilerinin tüm açıklamalarını okudum, onların tavsiyelerine göre yapılandırma yaptım. Ama etiket arşivi, arama arşivi gibi sayfalar çifte içerik olayına girdiğinden dezavantajı vardır diyor her yerde. Ben ona göre davrandım. Başlangıcımı da ona uygun yaptığımdan gerisini bilemem. Birdenbire birçok indeksin geri alınmasını istemek de belki soruna yol açabilir. Onu da araştırıp öğrenmek gerek. Ama ayarları yaptıysan bundan sonra search sayfaları indekslenmez.
Bundan sonrasını ancak Google Webmaster Tools olayına hakim arkadaşlar çözebilir bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
webmaster tools ta site haritaları kısmına tıklayıp , gönderilen url/ dizine eklenen url sayılarını söyler misin
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...