lostyazilim
tr.link

WP site index sayısı

27 Mesajlar 2.310 Okunma
lstbozum
tr.link

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Sitemap değil indeks ayarlarına bakın. Noindex bölümünü ayarlamanız lazım. Google botları gelince kardeşim site haritasında ister olsun ister olmasın şu şu şu arşivleri indekslemeyin, görmezden gelin demeniz lazım.

wmaraci
reklam

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
PHPacemisi eklediğin görseldekinden terk fark "Kategoriler için Noindex kullan" bunun karşısındaki kutucuk işaretli değil, geri kalan her şey aynı ....

sorun sadece bu mu?

Ek Olarak: PHPacemisi eklediğin görseldekinden terk fark "Kategoriler için Noindex kullan" bunun karşısındaki kutucuk işaretli değil, geri kalan her şey aynı ....

sorun sadece bu mu?

https://populertarim.com

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam sizde arama sonuçları da indekslenmiş: http://www.etarim.net/search/mango
Bana göre sitede sorun yok. Ne var ne yok indekslenmiş, gerekli gereksiz herşey kayda alınmış. O yüzden 20 binlere çıkmış sonuç sayısı.
Bundan sonra sizin yapmanız gereken tek şey yeni yazı eklediğinizde ne kadar sürede indeksleniyor ona bakmaz. Çok uzun sürüyorsa indekslenmesi o zaman sorun vardır. Ama şuan sorun yok bana göre. Bundan sonra eklediğiniz içerik kadar artar indeks sayısı.

Bunu arattırın Google'de : site:www.etarim.net/search

8800 sonuç çıktı. 22000 indeksin 8000 tanesi sadece arama sonucu sayfasından. Wordpress normalde sitede aratılan herşeyin arşiv sayfasını oluşturur. SEO eklentileri bunları NOINDEX yapın diyor. Uzun uzun açıklaması var nedenlerinin internette. Hani demek istediğim zaten herbişeyi indekslemiş Google. Daha ne indekslesin arkadaş :)
olesore

kişi bu mesajı beğendi.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
sitede toplam kaç yazı var ?

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)

cagman adlı üyeden alıntı

Lütfen ücret isteyen arkadaşlar usulca konudan uzaklaşsın. bunu beğendim :))
- Farklı bir eklenti ile denemeni öneririm Premium Seo pack filan.
aio seo galiba siteharitasında belirli bir limiti vardı örn: 1000 link gibi (yanlışsam düzeltsin bilen biri)
-yeni eklenen konuları google gibi getir dene bir iki tane değil biraz link ekle
-bu sorun sadece google mi yoksa yandex te de varmı ?

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Hocam sizde arama sonuçları da indekslenmiş: http://www.etarim.net/search/mango
Bana göre sitede sorun yok. Ne var ne yok indekslenmiş, gerekli gereksiz herşey kayda alınmış. O yüzden 20 binlere çıkmış sonuç sayısı.
Bundan sonra sizin yapmanız gereken tek şey yeni yazı eklediğinizde ne kadar sürede indeksleniyor ona bakmaz. Çok uzun sürüyorsa indekslenmesi o zaman sorun vardır. Ama şuan sorun yok bana göre. Bundan sonra eklediğiniz içerik kadar artar indeks sayısı.

Bunu arattırın Google'de : site:www.etarim.net/search

8800 sonuç çıktı. 22000 indeksin 8000 tanesi sadece arama sonucu sayfasından. Wordpress normalde sitede aratılan herşeyin arşiv sayfasını oluşturur. SEO eklentileri bunları NOINDEX yapın diyor. Uzun uzun açıklaması var nedenlerinin internette. Hani demek istediğim zaten herbişeyi indekslemiş Google. Daha ne indekslesin arkadaş :)

bundan sonra arama sayfası, etiket vs çıkmaz değil mi? Ayrıca google tarafından indexlenmiş mevcut arama sonuçları ve etiketleri ne yapmalı?

Bırak dağınık kalsın deme de :)

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

olesore adlı üyeden alıntı

cagman yandex google ın yarısı kadar indexliyor, google 1000 sayfa indexlemişse yandex 500 sayfa ....

1- Temayı değiştirmeyi kafayı koydum,
2 - SEO eklentisi ücretli ücretsiz tam ve kesim öneri istiyorum sizlerden,
3 - Sizce sitede cache eklentisi kullanmalı mıyım? Cevap evet ise ücretli ve ücretsiz öneriler nelerdir?
4- Sitemde sırf sosyal medya paylaşımları için jetpack kullanıyorum. Adıyla tezat olan başka bir eklenti olamaz... Site yükledikten sonra google page speed falan artırmaya çalışmak tam bir enayilik... Bu eklenti yerine tavsiyeniz var mı?

daha ne diyeyim uşaklar, yardım edin daa..

-Dostum bana sorarsan kesinlikle Premium Seo pack eklentisini satın almalısın her anlamıyla seni pişman etmeyecektir. detaylı inceleme için: (Premium Seo Pack)
-Tema değiştirmeyle indexi pek alakası olduğunu sanmıyorum ancak yavaşlık filan mevzu varsa temada fazla sorgu ve js-css varsa değişmelisin.
-Jetpack hiçbir şekilde ne kullandım ne kullanmayı önerdim tamamen saçmalıktır bana göre
-cache eklentisi kullanmanı öneririm tabiki site hiti ne olursa olsun kullanmalısın fastest cache gayet başarılı bu konuda ücretli sürümünü alabilirsin (ücretsiz sürümü de gayet iyidir)
ve son olarak Trabzonlusun galiba :)))

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...

• Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

düz hesap 10.000

Ek Olarak:

cagman adlı üyeden alıntı

-Dostum bana sorarsan kesinlikle Premium Seo pack eklentisini satın almalısın her anlamıyla seni pişman etmeyecektir. detaylı inceleme için: (Premium Seo Pack)
-Tema değiştirmeyle indexi pek alakası olduğunu sanmıyorum ancak yavaşlık filan mevzu varsa temada fazla sorgu ve js-css varsa değişmelisin.
-Jetpack hiçbir şekilde ne kullandım ne kullanmayı önerdim tamamen saçmalıktır bana göre
-cache eklentisi kullanmanı öneririm tabiki site hiti ne olursa olsun kullanmalısın fastest cache gayet başarılı bu konuda ücretli sürümünü alabilirsin (ücretsiz sürümü de gayet iyidir)
ve son olarak Trabzonlusun galiba :)))

Eyvallah

Giresun/Trabzon melez :)

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam önceden indekslenmişleri ne yapmalı onu gerçekten bilmiyorum. Ben yeni bir site açarken SEO eklentilerinin tüm açıklamalarını okudum, onların tavsiyelerine göre yapılandırma yaptım. Ama etiket arşivi, arama arşivi gibi sayfalar çifte içerik olayına girdiğinden dezavantajı vardır diyor her yerde. Ben ona göre davrandım. Başlangıcımı da ona uygun yaptığımdan gerisini bilemem. Birdenbire birçok indeksin geri alınmasını istemek de belki soruna yol açabilir. Onu da araştırıp öğrenmek gerek. Ama ayarları yaptıysan bundan sonra search sayfaları indekslenmez.

Bundan sonrasını ancak Google Webmaster Tools olayına hakim arkadaşlar çözebilir bence.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
webmaster tools ta site haritaları kısmına tıklayıp , gönderilen url/ dizine eklenen url sayılarını söyler misin

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)

webmaster tools ta site haritaları kısmına tıklayıp , gönderilen url/ dizine eklenen url sayılarını söyler misin

6.193 Gönderilen URL'ler / 3.854 dizine eklenen URL'ler :(

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al