cagman adlı üyeden alıntı

Lütfen ücret isteyen arkadaşlar usulca konudan uzaklaşsın. bunu beğendim :))
- Farklı bir eklenti ile denemeni öneririm Premium Seo pack filan.
aio seo galiba siteharitasında belirli bir limiti vardı örn: 1000 link gibi (yanlışsam düzeltsin bilen biri)
-yeni eklenen konuları google gibi getir dene bir iki tane değil biraz link ekle
-bu sorun sadece google mi yoksa yandex te de varmı ?

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Hocam sizde arama sonuçları da indekslenmiş: http://www.etarim.net/search/mango
Bana göre sitede sorun yok. Ne var ne yok indekslenmiş, gerekli gereksiz herşey kayda alınmış. O yüzden 20 binlere çıkmış sonuç sayısı.
Bundan sonra sizin yapmanız gereken tek şey yeni yazı eklediğinizde ne kadar sürede indeksleniyor ona bakmaz. Çok uzun sürüyorsa indekslenmesi o zaman sorun vardır. Ama şuan sorun yok bana göre. Bundan sonra eklediğiniz içerik kadar artar indeks sayısı.

Bunu arattırın Google'de : site:www.etarim.net/search

8800 sonuç çıktı. 22000 indeksin 8000 tanesi sadece arama sonucu sayfasından. Wordpress normalde sitede aratılan herşeyin arşiv sayfasını oluşturur. SEO eklentileri bunları NOINDEX yapın diyor. Uzun uzun açıklaması var nedenlerinin internette. Hani demek istediğim zaten herbişeyi indekslemiş Google. Daha ne indekslesin arkadaş :)

bundan sonra arama sayfası, etiket vs çıkmaz değil mi? Ayrıca google tarafından indexlenmiş mevcut arama sonuçları ve etiketleri ne yapmalı?

Bırak dağınık kalsın deme de :)