Arkadaşlar dikkatlice okuyun lütfen!

Titan Saadet Zinciri kurucusu Kenan Şeranoğlu'nu yakinen tanıyorum. Onun sisteminde vergisiz, izinsiz bir şey olmamasına rağmen zamanında Aydın Doğan mağduru oldu ve hapis yattı.

Zamanın Hürriyet yayın müdürü ya da reklam sorumlusu vs kim ilgileniyorsa üst düzey birileri arıyor Kenan Şeranoğlu'nu ve neden Hürriyet'e reklam vermesi gerektiğini, bu reklamın nasıl kazançları olacağını anlatıyor.

Anlatıyor da anlatıyor..

Ancak zamanın Titan yapısına göre böyle bir reklam vermek saçma. Çünkü üyeler üyeleri getiriyor. Kenan Şeranoğlu da bunu anlatmaya çalışıyor ve istemediğini söylüyor.

Telefondaki yetkili yoğun bir ısrardan sonra Şeranoğlu'nun reklam almayacağına ikna oluyor ve 'Kenan Bey bu bir rica değil bu reklamı vereceksiniz' diyor. Bunun üzerine Şeranoğlu sinirleniyor ve cevap verip kapatıyor telefonu.

Ertesi gün Hürriyet manşetlerinde Titan **************lığı...

Ha bu tarz hikayeler çoğunuza göre şehir efsanesi gibi düşünülecektir farkındayım ancak ben işin en üstünde olan birinci ağızlardan biliyorum konuyu.

Hal böyleyken, önümde böyle bir örnek varken bu yukarıdaki haber de bana pek inandırıcı gelmiyor. Zira Bodrum'da bu sistemi kullanan ve bu işten para kazananları tanıyorum.

Bu tarz network marketing işlerine nasıl bakarsınız, ne düşünürseniz bilmem, ben de şimdiye kadar hiç bu tarz bir yapının içinde olmadım. Ancak burada anlatmak istediğim şey 'sistem iyi mi kötü mü' değil. Böyle hadiseleri biliyorum ve doğruluğuna inanıyorum. O yüzden bu tarz haberlere hemen inanmayıp kendiniz araştırıp en doğru sonucu bulacağınızdan eminim.