Tüm arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum, güzel yorumlarınızı okudum geç yaza bildim kusura bakmayın, herkes 2 yol sunmuş lakin arkadaşlar ben 2 3 ürün ile başlayıp ilerde büyütmek ilerletmek istiyorum sadece çevrem de yani araştırma yapmadığım halde kendi ürünlerini satacak 3 5 kişi tanıyorum bunu sadece aydında yapıyorlar sadece benim çevrem ilerde ileri gidersem yani o yüzden ne yapmam gerek özel yazılım alacak durumum yok doğrusu var ama direkt oraya harcama yaparsam diğer masrafları karşılayamam herkesin durumu kendine göredir.
Şimdilik beklemedeyim en iyisi hangisi olursa en iyi yorumu hangi yazılım alırsa onu kuracağım..
Bayro mesela sen onca ürünü nereden temin ediyorsun, xml ile mi çekiyorsun, varyasyon durumu nedir kredi kartı olayı peki memnun musun..
Benim sistemimde birde gittigidiyor gibi komisyon almak olacak satılan her ödemeden diyelim ki %5 kesecek bunu nasıl yaparım. E ticaret ile uğraşan ve sorun yaşamayan arkadaşlar bu sorumu yanıtlarsa sevinirim..
Her güzel bilgi veren yorumunuz hem bana hem bu soruların cevaplarını arayanlara yardımcı olacaktır.
Tekrardan teşekkürler değerli vakitlerinizi ayırdığınız için..