siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam ben fiber kullanıyorum 6 yıldır hiç sorun yaşamadım yani ufak tefek sorunlar hariç.Sizin duruma üzüldüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
uydunet ' den başka çare yok.Bende ***** mağduruyum sözleşme biter bitmez uydunet'e geçiş yapıcam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Telekom
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiber Alt yapı kullanıyorum Süperonline senelerdir hiç bir problem yaşamdım bugüne kadar
Papiko
Üşenme,Erteleme,Vazgeçme!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aynı sorunu bende yaşıyorum defalarca aradım yüzlerce arıza kaydı oluşturuldu en son geçen hafta aradım arıza kaydı oluşturuldu daha dönüş yapacaklar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Süperonline fibernet hizmetini çoğu yerde kendi hattı üzerinde diğer hizmetlerinide turk ******* hattı üzeriden sağlıyor. Turk ******* işin üç kağıtçılığını yaparak süperonline müşterilerini sıkıntıya sokuyor. Aynı binada turk******* calısırken superonline nın çalışmadığına dair şikayetler var. Kısaca diğeceğim altyapınız turk******* ile sağlanıyorsa Super Online kullanmayın. Sizi bu konuda mağdur eden superonline değil turk *******. Superonline da bu yüzden artık kendi hatlarını kurmaya başladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şikayetvar.com'a yaşadığınız problemi yazın ertesi gün muhakkak size geri dönüş yaparlar :) Ben tüm sorunlarımı bu şekilde çözüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Türksat kabla net varsa şaşmayın derim en uygun fiyata onlar veriyor ama malesef her yerde yok
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende superonline kullanıyorum hiç hız düşümü yavaşlama yok sorun olursa aynı gün arayıp aynı gün gelip aynı gün çözülüyor tek sıkıntısı modemi sevmiyorum router yapınca performans sıkıntısı var o kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Makale yazarı
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Süperonline saolsun iki gündür İnternetim yok ve işlerim durdu. Müşteri hizmetlerine acil olduğunu belirttim hala ilgilenen yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ************* arıza teknik servis personeliyim arkadaşlar. Süperonline fiber hat kullanıyorsanız eğer bu tamamen süper online sorumluluğundadır. Ancak normal bakır hattan gelen ADSL veya NDSL kullanıyorsanız eğer bunların alt yapısını sadece ************* sağlıyor. Farklı firmalardan internet bağlattığınız zaman bunun ilk bağlantısını ************* yapar.
Arıza kaydı bıraktığınızda ilk olarak ************* gelir ve hattınız *************un sorumlu olduğu yere kadar sağlam ise eğer ilerisi *******u ilgilendirmez bu anlaşma sağladığınız firmanın sorumluluğundadır.
süperonline'ın kendi teknik servisi var ancak diğer bir çok firmanın arıza servisi olmadığı için ücret karşılığı bunların arızalarına da ************* personeli bakar, ücret eğer anlaşmanızda varsa firma tarafından yoksa sizin tarafınızdan karşılanır.