dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Elinde olan bir avantajı kullanmanı tavsiye ederim. İki ülke hakkında bilgin ve bağlantıların var ihracat ithalat gibi bir sistem kurabilirsiniz reel ve online olarak alışveriş sitesi ile de desteklerseniz sanıyorum çok güzel işler ve kazançlar olabilir. Bir kaç kişi tanıyorum çin den malzeme getirip satarak başladılar sonra şirket kurdular en son kartını verdi caya bekliyordu. Bu sadece bir örnek söylemek istediğimi umarım anladın 2 ülke üzerinde bilgi ve çevreyi kullanarak birşeyler yapabilirsin.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Solucan gübresi işine girebilirsiniz, araştırın derim.
technovenue.com
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
10bin dolar az değil mi?
ben 4 panel 4 akü 1 invertöre 5 bin tl civarı ödemiştim iki sene önce. fiyatı net hatırlamıyorum. bir kaç led lamba bilgisayar buzdolabı falan çalıştırıyor. 35 bine işçilik dahil zor gibi.
bu işler kağıt üzerindeki gibi olmuyor. ekstra çok gider çıkıyor. yapacaksanız kurulum yapan firmaların sizden sakladığı giderleri de araştırın. söylemedikleri neler var acaba.
mesela her panel aynı verimle üretmiyordu ben 500 liraya en kalitelisinden almıştım o zaman. invertör de bin liraya vardı ben 2buçuğa aldım. akü ömrü 1-2 sene arası sık kullanımda ölüyorlar. bu masrafı da saklıyorlar bedava enerji diyorlar. akü tanesi de 500 civarıydı sanırım.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam 12 yıldır çağrı merkezlerinde çalışıyorum (Almanca Çağrı merkezi ) ve benim eski patron bile ukraynada çağrı merkezi açtı biz burada pahalıya mal oluyoruz diye :) 8 adamın maliyeti ayda 3000€ imiş sen rusya da imişsin Rusyadan Almanya üzerine faliyet gösteren bir çağrı merkezi aç :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlangıç için ne kadar bütçe gerekir bilmiyorum ama sunucu hosting işine girebilirsin.
Ctrl+C