lostyazilim
tr.link

Günde Maksimum Kaç Sayfa Eklenmeli Siteye

22 Mesajlar 2.244 Okunma
acebozum
tr.link

Cemedo Cemedo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba kategorisi haber olmayan bir siteye günde kaç sayfa eklenmeli sizce. Sayfa eklemek için yeteri kadar vaktim var ve kaynakta var şu an 15 sayfa ekliyorum. Fakat istersem 30 sayfada ekleyebilirim ama arama motorları gözünde sitemin spam olarak algılanmasından korkuyorum. Evet arkadaşlar konu yoruma açık sizce bir ayarı olmalı mı? Google'ın bu konu hakkında bir açıklaması var mı acaba? Sizin görüşünüz nedir?

wmaraci
reklam

LivadiSeo LivadiSeo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO & SEM Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** M**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 22 / 13
  • Ticaret 6, (%67)
Girdiğiniz içerikler özgünse hocam sayıda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğerki daha derine inerek durumu kesinleştirmek isterseniz yazıyı yani içerikleri zenginleştirin. Görseller mümkünse etiketler ekleyin birde kesinlikle sosyal hesaplarda paylaşmanızı tavsiye ederim. Bu yöntemler olayın doğal olduğunu ortaya koyacaktır.
Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)

LivadiSeo adlı üyeden alıntı

Girdiğiniz içerikler özgünse hocam sayıda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğerki daha derine inerek durumu kesinleştirmek isterseniz yazıyı yani içerikleri zenginleştirin. Görseller mümkünse etiketler ekleyin birde kesinlikle sosyal hesaplarda paylaşmanızı tavsiye ederim. Bu yöntemler olayın doğal olduğunu ortaya koyacaktır.

Yorumunuz için teşekkürler. Google deyimi yerindeyse kapalı bir kutu, ne yapacağı belli olmuyor desek yerinde olur. Konular aynı sektördeki rakip sitelerde zaten mevcut ama benim ekleyeceğim konular tabi oralardan çekme değilde benim hazırlayacağım konular oluyor. 5 içerik ekleme ile başlayıp sonra 10'a çıkardım şu an 15 ile devam ediyorum. Kaynağım sektör gereği neredeyse sınırsız denilecek seviyede. Eklenecek içerik neredeyse sınırsız olduğu zaman bir yerden sonra günlük 15'te yetmiyor. Şu an öğrenciyim ve haziran ayına kadar bol bol vaktim var ama hazirandan sonra bu kadar vaktim olmayacak. Acaba diyorum hazır vaktim kısıtlı ekleyebileceğim kadar ekleyeyim mi diyorum kendi kendime. Ama bir yandan da sitenin spam olarak algılanmasından ve buna bağlı olarak büyük umutlar bağladığım projemin çöp olmasından korkuyorum. Kararsız kaldım bu şekilde.

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Ekleyeceğiniz yazı sayısında sorun yok. Dilediğiniz kadar yazı ekleyebilirsiniz. Ama bir ay günde 15 sayfa ekleyip bir ay sonra ayda 15 içeriğe geçtiğinizde gerileme yaşayabilirsiniz.

Nasıl alıştırırsanız öyle gider...

Bu birazda bulunduğunuz sektör ve rakiplerinizin ortalama index ve içerik giriş hızıyla doğru orantılı.

Ortalamanın üzerinde giderseniz çok işe yarayacaktır ama sürekli olması lazım.

"Bence en iyisi az ama sürekli olanıdır."
Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Serginho Serginho WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
Bu durum sitelerin indexlenme hızına ve konuların sıralama durumlarına göre değişir. Nacizane önerim; eklediğiniz konular index almadıkça başka konu eklemeyin. Konularınızın uzun süre ana sayfada yer alması onların sıralamasını olumlu etkiler.
Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)

OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı

Ekleyeceğiniz yazı sayısında sorun yok. Dilediğiniz kadar yazı ekleyebilirsiniz. Ama bir ay günde 15 sayfa ekleyip bir ay sonra ayda 15 içeriğe geçtiğinizde gerileme yaşayabilirsiniz.

Nasıl alıştırırsanız öyle gider...

Bu birazda bulunduğunuz sektör ve rakiplerinizin ortalama index ve içerik giriş hızıyla doğru orantılı.

Ortalamanın üzerinde giderseniz çok işe yarayacaktır ama sürekli olması lazım.

"Bence en iyisi az ama sürekli olanıdır."

Cevabınız için teşekkürler hocam. 5 ay boyunca bol zamanım olacak site ile ilgilenmek için ama 5 aydan sonra çok kısıtlı ilgilenebileceğim. Acaba diyorum 5 ay içerik kasıp, atı alıp Üsküadar'ı mı geçsem? Bir yandan da acele işe şeytan karışır deyip şu anki düzene devam mı edeyim diyorum bilemedim :)
GuestLion

kişi bu mesajı beğendi.

Erhanyavuz91 Erhanyavuz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)
Bence zamanınız çoksa hazirandan sonrasına zamanlayarak sayfa eklemeye devam edin.
GuestLion Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)

Serginho adlı üyeden alıntı

Bu durum sitelerin indexlenme hızına ve konuların sıralama durumlarına göre değişir. Nacizane önerim; eklediğiniz konular index almadıkça başka konu eklemeyin. Konularınızın uzun süre ana sayfada yer alması onların sıralamasını olumlu etkiler.

Ertesi güne eklediğim içerikler indexlenmiş oluyor o konuda sıkıntı yok hocam. Öneriniz için teşekkürler :)

• Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)

Serginho adlı üyeden alıntı

Erhanyavuz91 adlı üyeden alıntı

Bence zamanınız çoksa hazirandan sonrasına zamanlayarak konu girmeye devam edin.

Mantıklı fikir hocam ama şu an için değilde sonlara doğru yapmayı düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler :)
Erhanyavuz91

kişi bu mesajı beğendi.

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

Cemedo adlı üyeden alıntı

Cevabınız için teşekkürler hocam. 5 ay boyunca bol zamanım olacak site ile ilgilenmek için ama 5 aydan sonra çok kısıtlı ilgilenebileceğim. Acaba diyorum 5 ay içerik kasıp, atı alıp Üsküadar'ı mı geçsem? Bir yandan da acele işe şeytan karışır deyip şu anki düzene devam mı edeyim diyorum bilemedim :)

Üstadım, benim de sana tavsiye olarak sunacağım şey şu olacak; İçerik sayını günlük olarak sabitle. 5, 6, 7, şeklinde içerik sayın olsun. Sektörün hangi sektör bilmiyorum ama "güncellik" ve "zamanla değişim" fazla önemli değilse, her gün yazdığın yazıları sürekli olarak bir sonraki güne, sonra ondan sonraki güne zamanla. Bu sayede 3-4 ayda, 6-7 aylık içeriğini hazır etmiş olursun. 2017 Haziran'da okuldan mezun olunca, neredeyse 2018 Haziran'a kadar içeriğin hazır olur. :) Bu zamanlama prensiplerinin de bir zararı var mı, hiç bir bilgim yok ama ben bu şekilde yapmaya özen gösteriyorum
Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al