-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba kategorisi haber olmayan bir siteye günde kaç sayfa eklenmeli sizce. Sayfa eklemek için yeteri kadar vaktim var ve kaynakta var şu an 15 sayfa ekliyorum. Fakat istersem 30 sayfada ekleyebilirim ama arama motorları gözünde sitemin spam olarak algılanmasından korkuyorum. Evet arkadaşlar konu yoruma açık sizce bir ayarı olmalı mı? Google'ın bu konu hakkında bir açıklaması var mı acaba? Sizin görüşünüz nedir?
LivadiSeo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO & SEM Expert
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%67)
Girdiğiniz içerikler özgünse hocam sayıda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Eğerki daha derine inerek durumu kesinleştirmek isterseniz yazıyı yani içerikleri zenginleştirin. Görseller mümkünse etiketler ekleyin birde kesinlikle sosyal hesaplarda paylaşmanızı tavsiye ederim. Bu yöntemler olayın doğal olduğunu ortaya koyacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ekleyeceğiniz yazı sayısında sorun yok. Dilediğiniz kadar yazı ekleyebilirsiniz. Ama bir ay günde 15 sayfa ekleyip bir ay sonra ayda 15 içeriğe geçtiğinizde gerileme yaşayabilirsiniz.
Nasıl alıştırırsanız öyle gider...
Bu birazda bulunduğunuz sektör ve rakiplerinizin ortalama index ve içerik giriş hızıyla doğru orantılı.
Ortalamanın üzerinde giderseniz çok işe yarayacaktır ama sürekli olması lazım.
"Bence en iyisi az ama sürekli olanıdır."
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu durum sitelerin indexlenme hızına ve konuların sıralama durumlarına göre değişir. Nacizane önerim; eklediğiniz konular index almadıkça başka konu eklemeyin. Konularınızın uzun süre ana sayfada yer alması onların sıralamasını olumlu etkiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bence zamanınız çoksa hazirandan sonrasına zamanlayarak sayfa eklemeye devam edin.
2 kişi bu mesajı beğendi.