demircanuzer öncelikle bu söylediklerinize katılıyorum ancak katılmadığım bir kaç nokta var ki, şöyle belirtmek isterim.

Tüm hafta boyunca heryerde noel baba kesildi biçildi dövüldü(sembolik) (Bu da insanların özgür iradesidir buna siz karışamazsınız, özgür bir ülkeyiz sonuçta.)

Bildiğim bişey, bugün öğlen bursa kent meydanında saadet partililer pankartlarla sloganlarla, yılbaşı bileti almayın yılbaşı kutlamayın diye eylemler yaptı. ( SİZE NE ) Şahsen ben ailemle girerim yılbaşına. ( İslam bir tevhid dinidir. Tevhidin amacı, davet etmektir. Oradaki insanlarda İslam gerekliliği olarak, bildiklerini bilmeyenlere anlatarak doğruya davet etmişler. He Kurban Bayramında eğerki kurban kesilirken aynı hassasiyeti gösterip, bu onların kendi bayramıdır o yüzden ben birşey diyemem dediyseniz, siz haklısınız herkesin özgür iradesidir, isteyen başkasının özgürlük sınırını aşmadığı sürece istediğini yapabilir.)

Şimdi bu ülke böylece ayrıştırıldı. İnsanlar kendi hür iradeleriyle eğlenemedi bile meydanlar bomboştu. (Etrafa zarar vermeden). ( Bu ilke sizce şimdi mi böylece ayrıştırıldı ? Sizin ayrıştırdıklarınız ne oldu peki ? Çoban ile benim oyum bir mi diyen zihniyet, Fakire fakir deyip, itip kakan, ona kendi düşüncesini dayatan, hatta ve hatta başörtüsü takmak isteyen genç kızlara üniversiteye dahi girmesini yasaklatan zihniyet, PKK dediğimiz terör örgütüne destek veren açık açık söylüyorum bunu destek veren ( CHP Genel Bşk. Yrd. Sezgin Tanrıkulu, vb. ) şimdi siz bana söyleyin, kendi hür iradesiyle eğlenemeyen insanlar mı ayrıştırılmış, aman allahım ne kadar büyük bir sorun. he birde etrafa zarar vermeden demişsiniz, İstanbulda her yılbaşı taksim meydanında genel olarak tüm bayanlar taciz ediliyor. )

Ama en çok merak ettiğim şeyde şu; Bu olayı gerçekleştiren kişilerin bu sizin öne sürdüğünüz kişiler olup olmadığını nasıl düşündünüz ? Reina ünlü bir club, davası olan birisi olamaz mı. Ki bunu yapacak adam gider Taksim meydanına orada yapar, Reina gibi elit bir kulüp önünde neden yapsın ?

Mekkenin Fethi Tüm İslam Alemine Mübarek Olsun.

Noel Baba Bekleyenlere de nice uykusuz geceler :)