demircanuzer
Dostum işte algılayamadığın noktalar var. ( Benim algımın ucu bucağını SEN! algılayamazsın aslında o yüzden bana (algı) oyunları yapmayın. ) Bence siz benim yazdıklarımı tam idrak edemediniz.
Tek müslüman siz değilsiniz. Bende elhamdülillah müslümanım. ( Bizim ülkemizin malesef diyorum %96'sı müslümanım diye geçiniyor. Ama sorsanız %15-%20'si müslümanın gerekliliğini yapıyor. Siz bir Yazılım Uzmanısınız ve işinizin gereklilikleri var onları yaparsanız Yazılım Uzmanı olursunuz, Müslümanlıkta bunun gibi düşünün, Namaz Kılmazsanız, imanın şartlarını yerine getirmezseniz gerçek bir müslüman olamazsınız. O yüzden müslümanlık kavramını biraz daha sorgulayın bence. Anadan babadan veya dededen gelen bir adet değil de, amacı nedir? Bunu bir sorgulamak lazım. )
İSLAM Hür bir dindir. Saygı gösterir gavura dahi. ( Bu da yanlış.

يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارٰٓى اَوْلِيَٓاءَۢ بَعْضُهُمْ اَوْلِيَٓاءُ بَعْضٍۜ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَاِنَّهُ مِنْهُمْۜ اِنَّ اللّٰهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِم۪ينَ, ( Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez. Maide - 51. )

Haberi aç oku bana laf yetiştireceğine reinanın davası olamaz mı diyeceğine. ( Haberi açıp okudum zaten, Işid olabilir, Fetö olabilir, ama ben buna olabilir diyorken siz nasıl kesin bir sonuçla "bunu bu yılbaşını kutlamayın diyen yobazlar yaptı!!" diyebiliyorsunuz ?

CHP'li olduğumu nerden çıkardın benim yazımdan cümlelerimden? Bu olanlara isyan eden insanların hepsi chpl mi olmak zorunda? (Anla işte burdan nasıl ayrıştırmışlar seni beni) ( Bu ayrıştırmayı az öncede anlattığım gibi sadece şimdikiler yapmadı, her zaman gelenler yaptı, şimdikilerde önüne geçmedi. Aydın ile Yobaz ayrıştırmasını siz yaptınız mesela az önce? :) )

Mekkenin fethi 11 Aralıktır onu o propagandacı cemaat liderlerine, facebook listendeki trollere söyle.
( İşte burada sınırınızı aştınız. Siz kim oluyorsunuz da benim facebook listemdeki arkadaşlarıma, kardeşlerime, akrabalarıma troll diyebiliyorsunuz ? Özür dilemeniz gerekir. )

İslam bir tevhid dinidir. Fakat bunu camiye gelen çocuğa döverek abdesti öğretmek gibi değil güzellikle olur. ( 15-20 yıl belkide daha önce yayılan bir görüntü sayesinde bütün islam dinini nasıl bir tutabiliyorsunuz ? En son ne zaman camiye gittiniz. Çok kişinin günahını alıyorsunuz. Ben her camiye gittiğimde bir sürü çocuk görüyorum ve hepside gayet mutlu. )

Cümleten hayırlı geceler. Rabbim bizi tüm içimizdeki, dışımızdaki teröristlerden, ve terör yandaşlarından korusun.

Türk'ün Düşmanı Bitmez.