Sky4Life Seninle gayet saygı çerçevesinde konuştuğumuzdan ve birbirimize bişeyler kattığımızı düşündüğümden cevaplıyorum kardeşim sırayla.

1- Malesef ki ülkenin %96sı %25i falan seni beni ilgilendirmez. Bir fahişe köpeğe su verir cennetlik olur. O Allahın bileceği iş. Sadece namaz kılmakla müslüman olunmuyor bunu ikimizde biliyoruz.Örneğe gerek yok. Burda da senin bu farzları yerine getirmeyen insanları itham altında tuttuğun için özür dilemen gerek.

2- Bu konuşmamızla alakalı değil çünkü kimse yabancıyla dostluktan bahsetmedi. Müslaman olupta bir yanlışta olan insanlar ise bile öldürülmeyi haketmiyor. dinimizcede bu böyle.

3- "bunu bu yılbaşını kutlamayın diyen yobazlar yaptı!! | Demedim, buz zihniyette ve sapkın insanlar yaptı ithamında bulundum.Bilgilenmen açısından.


yobaz
ad & sıfat
1.
din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse).
2.
mec.
bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse).
3.
halk ağzından
kaba saba, inceliksiz (kimse).


Altını çizmek isterim ki yobazı ben dindar insana kullanmam üstteki anlamda kullanırım.

4-
Orada ifade etmek istediğim ise, facebook listende ki artniyetsiz insanlar adına özür dilerim.
Fakat büyük bir yanlış bilginin yayıldığı nokta da bu. İslam tarihinin en önemli gününü yanlış verip insanlara algı yapıyorlar.

5-En son ne zaman gittiğim sizi ilgilendirmez fakat camide çocukken müezzinlik dahi yaptığımı size söyleyim de burda çocukları katan falan yok. Sadece örnek verdim. İnsanlara sloganlarla nasıl terör propagandası yapılıyorsa ve yanlışsa bu da yanlış. Sloganla insanları yüksek sesle doğruya çağıramassınız.

6- İnşallah kardeşim, terörü başımıza saranda, hakkaride halaylarla karşılayanlarda,aynı masaya oturanlarda, atatürkün partisi ilkesinden biri milliyetçilik olan partiyi teröre yaklaştıranda en yakın zamanda cezasını bulsun.

Moderatorlerden ricam yazılarımız saygı çerçevesinde olduğundan silinmemesidir.