demircanuzer çok doğru söylüyorsunuz, keşke her insan sizin ve benim gibi tartışabilse.

1- Malesef ki ülkenin %96sı %25i falan seni beni ilgilendirmez. Bir fahişe köpeğe su verir cennetlik olur. O Allahın bileceği iş. Sadece namaz kılmakla müslüman olunmuyor bunu ikimizde biliyoruz.Örneğe gerek yok. Burda da senin bu farzları yerine getirmeyen insanları itham altında tuttuğun için özür dilemen gerek. ( Ben zaten sadece namaz kılmakla müslüman olunuyor demedim. Ülkemizde müslümanım deyipte müslüman olmayanlardan bahsettim, ki söylediğimi anlamamışsınız. Farzları yerine getirmeyen bir insana nasıl müslüman diyebilirsiniz ? Siz deseniz de ben demem, ben desem de eminim ki Rabbim'in " Farz; kesinlikle yapmanı emrediyorum " dediği şeyleri yapmayana siz veya ben desem ne olacak. İtham altında tutmuyorum ki direk söylüyorum; Kardeşlerim Farz ibadetleri yerine getirmeyen insanlar Müslüman Olamaz."

2- Bu konuşmamızla alakalı değil çünkü kimse yabancıyla dostluktan bahsetmedi. Müslaman olupta bir yanlışta olan insanlar ise bile öldürülmeyi haketmiyor. dinimizcede bu böyle. ( İslam hür bir dindir. Nedir yani, Gavura saygı duyun, yani senin dinin sana benim dinim bana deyin, tamam dedik eyvallah. )

5-En son ne zaman gittiğim sizi ilgilendirmez fakat camide çocukken müezzinlik dahi yaptığımı size söyleyim de burda çocukları katan falan yok. Sadece örnek verdim. ( Örnekleriniz insanları yanlış düşüncelere sevk ediyorsa, artık bu bir yol göstermedir. Bence çok yanlış bir örnek verdiniz.
(İslam bir tevhid dinidir. Fakat bunu camiye gelen çocuğa döverek abdesti öğretmek gibi değil güzellikle olur.) Camiye gelen çocuğun dayak yemesi. )

6- İnşallah kardeşim, terörü başımıza saranda, hakkaride halaylarla karşılayanlarda,aynı masaya oturanlarda, atatürkün partisi ilkesinden biri milliyetçilik olan partiyi teröre yaklaştıranda en yakın zamanda cezasını bulsun. ( Bu söylediklerinize tüm kalbimle katılıyorum. Teşekkürler. )

Bu size yazacağım son posttur. Seviyeli tartışma için teşekkürler. Şimdi seviyesizlere haddini bildirme zamanıdır :)..