noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
alan adı host tamam kısmı komik olmuş. gerçekten güldüm.
anladığım kadarı ile hazırda 2bin lira yok. tamamen sitenin tutması ve bu ay sonu adsensden 40bin lira kazanmayı planlıyorsunuz.
komik ama yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.
ciddi ek: programlama bilenlere program yazdırmayacaksınız sadece makale yazacaklar. makale alım-satım bölümünden ilgili konularda sürekli çalışacak kişiler bulabilirsiniz. daha ucuza gelir ve daha güvenilir olur. daha planlı ilerlemiş olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu bilgilere sahip kişi anca boş zamanlarında çalışır bu paraya
1 kişi bu mesajı beğendi.
FilKafa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dostum bu yolda sana başarılar dilerim.bizim turk halkının meşhur hareketidir.aldırma işine bak.ama unutma kul hakkı yeme. Her tatlı tatlı yediğin acı acı çıkar. Bence işinde iyi olabilirsin.işinde başarılar dilerim.
Bu tarz konularda forumdan değil gazete veya işkur gibi merkezlerden talep et ve home office iş de
Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Üzgünüm ama yaklaşımınız biraz hayalperestçe :) Siz video çekenleri ocak-şubat-mart-nisan yani 4 ay gibi bir sürede ayda 20k kazandığını sanıyorsunuz sanırım :) Eğer öyleyse ciddi bir yanılgı var orada. Çünkü o insanlar hem video ile daha viral bir içerik üretiyor daha takip edilesi her gün izlenesi şeyler üretiyor hem de uzun bir süreden sonra 20k para kazanıyorlar. Burada kendinizi çok iyi ifade edemediğinizi "varsayıyorum". Ama bu şekilde çok ortak bulacağınızı da zannetmiyorum. Umarım dediğiniz gibi başarılı bir projeye sahip olursunuz. Kolaylıklar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler Ömer Bey.Ekip bir kurulsun bir çalışmalar başlansın.Ben çok rahat tutacağını düşünüyorum.Anlayışınız için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Meslek: öğrenci
2000tl ücretle 20kişi işe alacak!
peki ilk ay daha kazanamadınız ay sonunda 40bin ödeyebilecek paranız varmı?
Bu işin özeti 1 ay bütün işlerimi yaptıracak enayiler arıyorum. sonra hedefe erişemedik para yok. her ay böyle 3 5 enayi bulsam bütün projeyi masrafsız karşılamanın yolu sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Haykırarak güldüm bu konuya. :d
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sedat bey estf. Zaten ekip kurulduğunda ilk 2-3 ay içerik gireriz ardından hitimiz arttıktan sonra geliri paylaşırız.Hem 2000 tl yi niye küçük görüyorsunuz anlamadım.Nisandan başlıyarak site açık kaldığı sürece aylık 2000 tl gelir kötü mü ? Yapmayın gözünüzü sevim.