yaziverelim adlı üyeden alıntı

birmilyonogrenci.com domain ismi akılda kalıcı olabilir diye düşünüyorum ayrıca öyle çok büyük reklam masrafları yerine de 1 kaç öğrenciye destek olunarak başlanabilir.Reklam kısmı içinse burada birçok kişinin blogu facebook hesabı twitterı ve geniş bi çevresi vardır diye düşünüyorum.Bence öncelikli olarak reklama buralardan başlanmalı diğer maddi destek olabilecek arkadaşlar ise öğrencilere destek olabilirler ileride proje için büyük reklam desteklerine ihtiyaç duyulursa o zaman bu kişilere tekrar başvurulabilinir.Bende projede görev alabilirim bişeyleri üstlenebileceğimi düşünüyorum...

domain ile proje ismi aynı olmalıdır diye düşünüyorum örneğin tegev diye kuruluş var o birmilyonogrenci.com diye alırsa bu tegev vakfının projesi olur bilmemm anlatabildim mi ? yani subdomain gibi düşün biz proje ismide projede aynı olsun diyoruz sonuçta bu proje için yasal işlemleri olacak o yüzden ayrıca web sitelerinde reklamlarda fazla yeterli olmaya bilir onuda göz önünde bulundurmak lazım görev olarak il temsilciliği olabilir