Selam cümleten size herşeyi başından anlatıyorum ilk önce 2 yıllık adsense hesabi olan yemek sitem var arkadaşlar youtube - google playda uygulamam mevcut
1 yıl boyunca ilgilendikten sonra iş degişiminden dolayı pek ilgilenemedim sitemdeki tariflerin %100 bana aittir eskiden ortalama 2-5 bin arası hit vardı ve bıraktık
neyse ki gelelim şimdi ki duruma şu an yerel bir şehirde belediye personeliyim tamamiyle siyaset odaklı bir durum mevcut belediyeleri az cok bilirsiniz bu işe girdikten sonra bulundugum şehirde çok kaliteli siyasi medya yüzü olan insanlarla tanışma fırsatı buldum ve cok tanındık çevreleri olan insanlar gerek medya reklamları vb. gerek radyo reklamı tarzı iş arkadaşlarımla konustugumda olumlu bi geri dönüş aldım aklımda böyle bir yerel haber sitesi var bunun için tanıdıgım 7-10 kişilik bi grupta köşe yazarlıgı yaptıracagım bunlar prof - sporcu - avukat - gibi gibi ve yerel haberleri vericez
bu arada belediye personeliyiz ama masa başı degil araçla il ilçe geziyoruz sürekli ve bu sayede elimizde cok şey oluyor haber bazında + iha - aa tarzı bir ajanstan yıllık abonelikte düşünyoruz alt yapı bu şekil tabi site açanlar kafalarındaki fikirleri duymak isterim amacım adsense vb kazanmak degil bulundugum şehri içten içe yaşamak ve biliyorsunuz seçim dönemleri geliyor geçiyor bu dönemde bu tarz yerel sitelerin olumlu geri dönüşlerini maddi manevi kazanabilecegim düşüncesindeyim fikirlerinizi dinlemek mutluluk verir eleştiri ye açıgım
+ 2 yıllık kısmetse gazetecilik bölümünüde okumayı düşünoyrm.