lostyazilim
tr.link

Yerel Haber Siteleri Hakkında Düşünceleriniz

21 Mesajlar 3.248 Okunma
lstbozum
tr.link

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

th3laststand adlı üyeden alıntı

Değerli yorumların için teşekkür ederim yanlız bir iş yapıyorsak biraz prof şekilde yapmak şart dediginiz gibi belediye baro vb. şeklinde mailler atacagım en kısa zamanda sitem daha oluşum aşamasında detaylar alt yapı hazırlıklarını yapıyorum. kafamdaki şey şu sonucta çalışan bir kişiyiz bu tarz sitelerin aboneligini aldıgımızda bu dha iha aa veya belediyelerden basın yayın bölümlerine attık günlük anlık bülten aldıgımızda aldıgımız haberleri elimizle mi siteye giriş yapacagız yoksa bildigimiz botlar ile mi çünkü dha iha sürekli haber göndericektir ve diger dediginiz basın yayın grupları . bu konu hakkındaki fikriniz nedir acaba

Belediye ve resmi kurumların %90'ı (bilgili personel barındıranları temsil eder bu aran) haberlerinizi Word formatında teslim eder. Her haber için de minimum 3 adet fotoğraf gönderir. Siz ister revize yapıp özgünleştirerek, isterseniz de direk olarak siteye eklersiniz. Bunun için bir bot sistemi yer almıyor.

İHA, AA, DHA gibi sistemler genellikle bot sistemini de size temin ediyorlar. Lakin ben tavsiye etmiyorum. Aylık 500 TL ona vereceğinize, biraz daha yüksek miktarda bir editör ile anlaşıp, hem gelen maillerin girişi, hem de özgün farklı haber girişi sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem google sizi sever, hem de büyük bir şehirde olan fazla internet sitelerinin önüne geçmiş olursunuz.

Bundan önce de bir çok yerel haber sitesinde yer almış bir kişi olarak yorumluyorum sorularınızı bu arada :)
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Devlet kurumu ve resmi dairelere mail atmadan önce sitenizin açılmış, minimum 50 adet özgün haberinizin girmiş olmasını sağlayın. Aksi taktirde son dönemlerde yaşanılan olaylar sebebiyle özellikle resmi daireler bülten göndermekten çekiniyorlar.

Vaktiniz var ise bireysel olarak ziyaret etmeniz en sağlıklısı olacaktır.
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
Yatırım yapman lazım sektör ciddi. Yatırım yapan daima kazanır. Birde google news olursa tadından yenmiyor
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

cnrsgr adlı üyeden alıntı

Belediye ve resmi kurumların %90'ı (bilgili personel barındıranları temsil eder bu aran) haberlerinizi Word formatında teslim eder. Her haber için de minimum 3 adet fotoğraf gönderir. Siz ister revize yapıp özgünleştirerek, isterseniz de direk olarak siteye eklersiniz. Bunun için bir bot sistemi yer almıyor.

İHA, AA, DHA gibi sistemler genellikle bot sistemini de size temin ediyorlar. Lakin ben tavsiye etmiyorum. Aylık 500 TL ona vereceğinize, biraz daha yüksek miktarda bir editör ile anlaşıp, hem gelen maillerin girişi, hem de özgün farklı haber girişi sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem google sizi sever, hem de büyük bir şehirde olan fazla internet sitelerinin önüne geçmiş olursunuz.

Bundan önce de bir çok yerel haber sitesinde yer almış bir kişi olarak yorumluyorum sorularınızı bu arada :)

teşekkür ediyorum önerilerin için zamanım var editör ihtiyacim yok elimde tabletle haber girebilirm:)
kafamdaki tema bu sizin görüşünüz nedir ?

https://www.thewp.com.tr/temalarimiz/thewp-wordpress-haber-temasi-v3

cnrsgr adlı üyeden alıntı

Devlet kurumu ve resmi dairelere mail atmadan önce sitenizin açılmış, minimum 50 adet özgün haberinizin girmiş olmasını sağlayın. Aksi taktirde son dönemlerde yaşanılan olaylar sebebiyle özellikle resmi daireler bülten göndermekten çekiniyorlar.

Vaktiniz var ise bireysel olarak ziyaret etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

haklısınız 50 bile az biraz arttırılmalı :) hatta kafamdaki plan bulundugum şehirdeki restorant vb. mekanları tek tek gezip kaliteli nezih yerleri işletme sahipleri vb roportaj tarzi şeyler yapmak

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Yatırım yapman lazım sektör ciddi. Yatırım yapan daima kazanır. Birde google news olursa tadından yenmiyor

ne kadarlık bi yatırımdan söz ediyorsunuz ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Hız testlerine falan bakmak lazım üstadım temanın, şehir kapsamlı olacağı için beklenilen hit de yüksek olacak. Bu yüzden ince elemek lazım tema işini.
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
önerin varmı peki

• Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
th3laststand hocam tema ile pek olacak iş değil bu aslında. Genel olarak bakarsanız her haber sitesinde özel yazılım vardır. Nadir de olsa wordpress olanlar var ama zamanla veri tabanı şişer şiştikçe elinizde kalmaya başlar. Site haritaları ayrı ayrı olur genelde. İçerik sitemap.xml ise google haberler için news.xml örneğin.
Haber yazılımları da buna göre yazılıyor. Başka türlü diğer sitelere asla yetişemezsiniz.
Hit alamazsını doğru düzgün. Yazılım sayesinde haber yakalayarak hit de çekebilirsiniz rahatlıkla.
2000 den 10000 e kadar fiyatları var. 3 5 kişi de içerik girerse siteye. 1000 index sonra google news sizi kabul eder ve hit daha fazla gelir. Fazla ziyaretçiyi de iyi bir sunucu kaldırır. Bu şekilde başlarsanız kazanırsınız. Ama özgün haber girin aksi halde kaybedersiniz

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

• Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
Birde tema ile başlayıp sonradan yazılıma da geçebilirsiniz tabiki. Wp de sitemap nasıl olacak ayrı ayrı bilmiyorum ama bir şekilde ayırırsınız veya tek site haritası olarak kabul edebilirler

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

ACelikaL ACelikaL I LOVE YOU PHP! Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Gazeteci,Yazar,PHP Geliştirici
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 45 / 46
  • Ticaret 6, (%100)
Doğru yerdesin, yerel haber sitem var ayrıca ajansların serbest muhabırıyım mesaj at sorularını yanıtlayayım
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

artvinhopa artvinhopa laiksozluk.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek gazeteci, yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 825
  • Beğeniler 418 / 269
  • Ticaret 6, (%100)
5 yıllık gazetecilik okudum 2 yıllık gazetecilik varmıymış hocam
th3laststand

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al