Değerli yorumların için teşekkür ederim yanlız bir iş yapıyorsak biraz prof şekilde yapmak şart dediginiz gibi belediye baro vb. şeklinde mailler atacagım en kısa zamanda sitem daha oluşum aşamasında detaylar alt yapı hazırlıklarını yapıyorum. kafamdaki şey şu sonucta çalışan bir kişiyiz bu tarz sitelerin aboneligini aldıgımızda bu dha iha aa veya belediyelerden basın yayın bölümlerine attık günlük anlık bülten aldıgımızda aldıgımız haberleri elimizle mi siteye giriş yapacagız yoksa bildigimiz botlar ile mi çünkü dha iha sürekli haber göndericektir ve diger dediginiz basın yayın grupları . bu konu hakkındaki fikriniz nedir acaba
Belediye ve resmi kurumların %90'ı (bilgili personel barındıranları temsil eder bu aran) haberlerinizi Word formatında teslim eder. Her haber için de minimum 3 adet fotoğraf gönderir. Siz ister revize yapıp özgünleştirerek, isterseniz de direk olarak siteye eklersiniz. Bunun için bir bot sistemi yer almıyor.
İHA, AA, DHA gibi sistemler genellikle bot sistemini de size temin ediyorlar. Lakin ben tavsiye etmiyorum. Aylık 500 TL ona vereceğinize, biraz daha yüksek miktarda bir editör ile anlaşıp, hem gelen maillerin girişi, hem de özgün farklı haber girişi sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem google sizi sever, hem de büyük bir şehirde olan fazla internet sitelerinin önüne geçmiş olursunuz.
Bundan önce de bir çok yerel haber sitesinde yer almış bir kişi olarak yorumluyorum sorularınızı bu arada :)