msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Güne (13.04.2012) kötü bir başlangıç yaptık. :)
İlk sitede reklamların gözükmediğini farkedince anladım böyle birşey olduğunu girdiğimde adsense hesabıma kapatıldığını gördüm.
Şu bir gerçek siteler için reklamcılık olarak adsense'den başkası çerez niteliğinde o yüzden bir yol bulmak şart.
İtiraz etme ve tekrar aktif edilmesini isteme gibi konularda daha önce de başka siteden bir hesabım kapatılmıştı ancak itirazlar işe yaramamıştı yada ben yanlış şekilde itiraz ediyorumdur :)
Adsense maili;
Sayın Kullanıcımız,
Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir.
Google'ın reklamcılık sisteminin ve özellikle reklamveren-yayıncı ilişkisinin etkinliğini korumaya devam etmek için atmamız gereken bu tür adımları anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Bunun sizin açınızdan bir takım sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız. Gösterdiğiniz anlayış ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.
Yaptığımız işlemler, bu karara nasıl itiraz edebileceğiniz veya genel olarak geçersiz etkinliklerle ilgili sorularınız veya kaygılarınız varsa google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Canımsın google adsense !
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçersiz etkinliklere karşı google tolerans göstermiyor, malesef elveda deyin adsense hesabınıza.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
abi ne saçma bir sistemdir kapatıyorsun bari içerde biriken parayı ver onu vermiyosun bari açıklama yap :) Gerçi alıştık artık adsense'ye :))
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de kapatıldığında itiraz etmiştim ama havamı almıştım.Bir bardak su en iyisidir :)
Benim için sadece iyi ya da kötü insan vardır.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ya ben sadece reklamı koydum ve asla tıklama yapmadım. İçeriğim ise tamamen özgün içerik. Birgün açtığımda reklamları göremedim. Adsense hesabıma girdiğimde geçersiz tıklama falan diye bir yazılar yazmış :(
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben onuda alamadım. 2 hafta geçmeden banladılar beni hangi ...... tıklama yaptıysa artık :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Haksız sebepten dolayı ban olayı, hakedenleri görünce bansız; çok daha moral bozucu oluyor :(
ヅ