KaanYılmaz adlı üyeden alıntı

Her site bununla satışı sunuyor mu ki?


Evet, site ve sosyal medya hesapları satış yapabiliyor.
----
8.11.16'da sorduğum sorular ve gelen cevapları da paylaşayım;
----
1. Birinci sorum; ödeme yapan müşterilerimin yaptığı ödemeler bana hangi zaman diliminde teslim edilecek?

Cevap : Salı günü akşamına kadar kargo bilgisi girilen siparişlerinizin ödemeleri çarşamba günü hesabınıza aktarılır. Bu işlem periyodik olarak her çarşamba yapılmaktadır. Haftalık olarak ödeme hizmeti vermekteyiz.
----
2. İkinci sorum; minimum ücret tutarı gibi bir tutar var mı? Mesela 2 TL'ye ayraç sattığımda %2.99 +0.49TL mi geçerli?

Cevap : Satış yapmanız için belirlenen minimum ya da maksimum ücret tutarı oluşturulmamıştır. Hizmet bedelleri TL satışlarında başlangıçta %4,99+0,49 TL olarak belirlenmiştir. Aylık satış hacminize göre %2,99+0,49 TL olarak gerilemektedir. Hizmet bedellerine ilişkin tüm komisyon tutarlarını, taksit seçeneklerini ve aylık satış hacimlerine göre belirlenen komisyon bedellerini ekte gönderdiğimiz belgede bulabilirsiniz.
----
3. Üçüncü sorum; Müşterilerim internet sitem üzerinden satın alma yaptıklarında, SHOPİER ara sistemini kullandıklarını bilecekler mi?

Cevap : Alıcılar ödeme anında Shopier sayfasına aktarılarak kendi banka/kredi kartı bilgilerini girerek ödemeyi tamamlamaktadırlar. Yani ödemelerin Shopier üzerinden gerçekleştiği belli olmaktadır.
----
4. Dördüncü sorum; ben insanlara ürün satıp, kargo yapmayan bir ************** isem, sistem benim durumumu farkedip, müşterimin mağduriyetini giderebiliyor mu?

Cevap : İlk sorunuzu yanıtlarken belirttiğimiz gibi ödeme almanız için kargo bilgisini girmek zorundasınız ve girdiğiniz kargo takip numaralarının kontrolleri yapılarak işleme alınır. Ayrıca ödeme onayı verilmeden önce satış yaptığınız müşterilerinizin bir kısmı aranarak siparişin teyit edilmesi rica edilir. Bu şekilde müşteri mağduriyeti önlenmeye çalışılmaktadır.
----