-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Firmanızı araştırdım gayet güzel hem fiyat bakımından hemde müşterilerin yorumları bakımından. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca sizinle ileride çalışmayı düşünüyorum. Bana vds hakkında bilgi verirmisiniz cpanel vs olacak en uygun fiyat ne olur ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2015 ağustosunda bir VPS aldım kendilerinden, kurulumu tamam deyip,bilgileri yolladılar. Yedeği yüklemeye çalıştığımızda sunucu kasıyordu. Sunucuya bir kaç kez restart attık, şükür o arada yükleyebildik. Sonra sunucu kapanmaya devam ediyordu skype vs yazıyorduk, makineye restart atılıyor, haliyle biraz düzeliyor. Neyse ertesi gün oldu yine sunucu evlere şenlik, skype falan yazdım yine aynı terane. 3'ncü gün baktım sıralamalardan da düşüyorum, dayanamadım hemen eski ns adreslerine yönlendirdim, çok şükür eski sunucudaki yedek duruyordu, siteyi orada aktif etmiştim. Gelelim asıl meseleye, google'da indexleri kontrol ettiğimde yabancı indexler gördüm, tabiri caizse sitem çin istilasına uğramıştı. Meğerse aldığım yeni sunucuya bir script yüklenmişti, o script 3 gün boyunca otomatik olarak binlerce konu açmış(30 bin küsürdü) ve bunları forumlarda, wiki sayfalarında paylaşmıştı. Bir ara acaba rakiplerimden biri mi bunu yaptı diye düşündüm. Ancak insanın düşmanı onu yapar. :) Kurulumu yapan başka bir arkadaş olduğu için belki onun bilgisayarındaki virüsten kaynaklı sorun yaşanmış olabilir diye kimseyi suçlamak istemedim. Yine de o konuda suçlamıyorum. Her ne kadar o arkadaş bilgisayarımda trojan yok dese de ben oradan ftp'ye sızmış olabileceğine ihtimal veriyorum. Fakat yaşadığım sorunu tespit edemediler, yeterince ilgilenmediler, ben de ftp'ye giremediğim için ancak taşıdıktan sonra sorunu fark edebildim. Velhasıl kelam 3 gün boyunca ftp giremediğim bir sunucuya 1 aylık ücret ödedim. Sorun o da değil, 5 ay boyunca o 3 günlük hasarı gidermeye uğraştım. Büyük bir tecrübe oldu benim için. Bu tecrübemi de paylaşmayı borç bildiğim için paylaştım. Kimsenin emeğinin zayi olmaması dileğiyle herkese hayırlı kazançlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Bugün 1 Adet Reseller siparişi verildi, ödeme yapıldı.
Sistem aktif.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Reseller hizmetlerimiz 1Gbps Hat / 10Gbps Port üzerinden paylaşımlı bir şekilde Türkiye konumlu olarak sağlanmaktadır. Bu yüzden herhangi bir hız garantisi verilmemektedir. Örnek olarak sitenize anlık 500 kişi de girebilir 5000 kişi de.
Sizcede bu açıklama doğru birşey mi ? Aman kaç kişi girerse girsin der gibi. Müşteri kesin ve net cevap ister.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bildiğim en sağlam 1 tanesi var ama, konu içi söylemeyiz. :)
CPU konusunda %50 veren ilk sizi gördüm yalan yok :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ben teşekkür ediyorum, kısa süre içerisinde inşallah hizmet alıcağım sizden.