Yarin ne olacağı belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz! Canlı bombalar, gece eğlence merkezlerini basanlar, suikast düzenleyenler, masum halka ateş açanlar ve niceleri..

Peki kim suçlu?! Bu işin suçlusu kim, kimse suçlu değil mi hepiniz mi suçsuzsunuz! Hadi diyelim ki PKK yıllardır vardı; aramızdaydı. Fakat PKK'nın dahi varlığını hissetmedik bu kadar geçtiğimiz yıllarda. Biz FETÖ nedir bilmezdik, aramızda bu kadar hainin olduğunu tahmin bile edemezdik!

Nasıl girdi bu hainler aramıza, nasıl bu kadar çoğaldılar, varlıklarından bu saldırıları düzenleyeceklerini bu kadar zaman nasıl sakladılar, istihbarat neredeydi, uyuyor muydu? Yoksa MİT diye andığımız bu istihbarat alanı bir Hayali karakter mi? Biz DAEŞ'in ne olduğunu bile bilmiyorken, DAEŞ ülkemiz de yüzlerce can aldı, bombalar patlattı, suikastlar düzenledi.

Nereden geldi bu silahlar ülkeye, bu 100 tonluk patlayıcılar ülkeye nasıl girdi, nereden girdiniz siz elinizi kolunuzu sallaya sallaya bu ülkeye! OHAL ilan edildi; fakat ülkede hala patlama oluyor, temizlenecek dediler. Bu mu temizlenmiş hali! Yıllardır ''son çırpınışları'' diye diye yutturdular bize her saldırıdan sonra. Sonra biri çıktı ''Şehidimizin Ailesine başsağlığı diliyoruz'' ve sonra Milyonlar toplanıyor Şehit Ailelerine yardımcı olmak için. İnanın içim sızlıyor birde utanmadan 20 yaşına getirttiği oğlunu, ellerle beslemiş, canı acısa canı acıyan Anaya para yardımı yapıyorlar oğlunun kefaleti için.

Milyonlarca suriyeli ülkeye akın etti; olan benim ülkemin insanına oldu! Adam 50 TL'lik ticareti 10 TL'ye yapmaya başladı, benim fakir insanımın almadığı yardımları almaya başladı, evler verildi, Adana'dayım lüks bir semtte oturmama rağmen hala burada 2-3 dükkan var benim babamın Yıllarca çalışıp, didinse alamayacak dükkanları bunlar nasıl aldılar? Kim zengin, kim fakir, kim mazlum? Adana'da şuan 18.000 Adet Suriyelilerin açmış olduğu dükkan var, kiraları saymıyorum bile. Bu insanlar için benim kaç vatandaşım işsiz kalıyor, ailesine yemek götüremiyor, hatta kaç tane insanım öldü benim! Kaçı kontrol edildi; Sınırda?

Bunları yazarken bile korkuyorum, doğruları konuşurken bile korkuyorum, acaba Mahkemeden bir tutuklama kararı gelir mi diye! Sırf doğruları konuştuğum için. Bu ülkede bir parça Adaletin kaldığına bile inanmıyorum ben. Her bombalı saldırıdan sonra, yok Marmara açıldı, yok Ankara metrosu açıldı, yok şu yapıldı yok bu yapıldı. Başım gözüm üstüne, yaptın, ettin, ekonomiyi güçlendirmeye çalışıyorlar belki; ama sırf Dini duyguların yüzünden bu ülkeyi harcadılar, bu ülkeyi Suriye'ye çevirdiler, daha 2-3 ay bile olmadı Adana'da bir patlama oldu Valilikte evime 2-3 Kilometre uzakta bel ki; ya bende olsaydım! Bende ölseydim '' kader mi? '' diyecektiniz. Ne diyecektiniz?

Araştırın; ey gençlik! Şunca zamandır ülke tarihinize bir bakın bu kadar can nerede verilmiş, bu kadar bomba nerede patlamış, bu kadar suikast hangi tarihimiz de var araştırın madem çok kitapları seviyorsunuz ya.. Şimdi sırf ben bunları dile döktüm diye aranızda '' Aramızda ki vatan haini '' diye düşünen, söyleyen bile olacak. Hiç umrumda dahi değil, bırakın ben olayım vatan haini güzel ülkemin cahil, saf, temiz insanları siz uyumaya devam edin..