lostyazilim
tr.link

Yarin ne olacağı belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz!

14 Mesajlar 3.018 Okunma
lstbozum
tr.link

PRODUCTION PRODUCTION Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Ü**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 369 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Economist adlı üyeden alıntı

PRODUCTION

Gerçeği yediremeyen kitlenin, avunma sözleri bunlar. Emin ol; eğer söz konusu vatansa alırım bayrağı ilk ben çıkarım, sen evinde tir tir titrerken. Amenna; şuan söz konusu vatan değil. Daha bekle, bu ülke senin gibi zihniyete sahip insanlar yüzünden ne hallere düşecek.

Ben savaşı sevmiyorum.

wmaraci
reklam

BTPHP BTPHP WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek PHP Yazılım
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 30 / 29
  • Ticaret 2, (%100)
Yarın ne olacağı belli olmayan bir ülke de değil yarın ne olacağı belli olmayan dünya da yaşıyoruz..

Bizim Suriye de ki operasyonumuz mülteciler için değil Türkiye için. O Operasyona da zaten suriyeli muhalifler destek veriyor.

Bkz: Hataya atılan top , kilise atılan roket..

Bu olayı sadece Türkiye olarak ele almak yanlış. Dünyanın hiç bir yeri güvenli değil.. Daha 2 gün önce en güvenilir yer diye bahsedilen ABD havalimanın da 5 kişi ölüyor onlarcası yaralı..

3. dünya savaşı böyle bir şey.. Bu savaşta inşallah galip çıkacağız.
Sky4Life

kişi bu mesajı beğendi.

Sky4Life Sky4Life www.satisdukkani.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 472
  • Beğeniler 127 / 229
  • Ticaret 7, (%100)
Yarın ne olacağı belli olan bir memleket söyler misiniz ? Neresi? Fransa mı?, ABD mi?, İspanya mı? Siz sanırım Kadere iman etmemişsiniz. Yarın ne olacağını bilebilecek birisi varmı ? Bu söylediklerim kesinlikle olanlara bir kılıf falan değildir. Ama düşünce tarzı çok yanlış. Suriyeye girme sebebini hala nasıl anlayamıyorsunuz ? BTPHP söylemiş, hergün kilise roket düşmesi haberi okusaydınız, bu seferde diyecektiniz ki, "Şu hükümete bak, toprağına top, havan düşüyor birşey yapamıyor." Şimdi bunlar olmasın sınır güvenliği sağlansın diye, askeri personelimiz orada güvenliği sağlamak ve daha ileride oluşabilecek güvenlik zaafiyetlerini önlemek amacıyla, sınırımızı temizliyor. Bakın bu vatan müdafaası, sizin gibi 2-3 çoluk çocuk bunu anlamaz. Yarın birgün o güçlenen, ABD ve AB desteğini alan, silahlarını elinde gezdiren IŞİD, veya Her ne b... sa DAEŞ Şanlıurfa'dan girince ne diyeceksiniz ? "Ben istanbuldayım daha istanbula gelene kadar ... " dersiniz kesin. Hükümetin her yaptığına doğru demem. Ama Suriye konusunda yapılanlar doğru. Mülteciler konusunda da görüşlerinize katılıyorum. Ama bu vatan savunması sizin o klavyeyle 2-3 makale yazmanız, 2-3 kişiye klavyeşörlük yapmanız ile olmaz. Bırakın herkes işini yapsın.
BTPHP

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Sadece şuraya satır satır roman yazardım da; hiç gereksinim bile duymuyorum zihniyet hep aynı tarafta kalacağı için.

- Zamanında PKK ile masaya oturup, şehirlere silahla, bombalarla, otobüslerle rahat rahat gezen terör örgütünü kim soktu bu şehirlere, silahlarla, bombalarla? Kim masaya oturdu bu sıfatsızlarla? Asker, polis oparasyon düzenlemek isteyince; yapmayın, etmeyin diyen hangi devletti ben miyim?
- FETÖ'cü askerleri, polisleri, hakimleri, savcıları, öğretmenleri bu kadroya kim aldı? Ben mi aldım? Zamanında FETÖ'nün elini öpen senin devletin değil miydi ne değişti şimdi?
- Suriye'lileri alıp alıp doluşturdular. Sana en ufak kendi akrabamdan bir bilgi vereyim; Benim dayım 40 TL'ye garsonluk yapıyor bir kafede işten çıkardılar. Şimdi %50 daha az maaşa çalışan bir suriyeli var. Bunun sorumlusu kim? Ekonominin, piyasanın içine eden kim? Yok marmara hattıymış, yok ankara metrosuymuş banane ulan bundan? Benim insanım, askerim, polisim ölüyor.
- Terör örgütlerine MİT tırlarıyla silah taşıyan devlet kim? Şimdi o silahlar senin ülkende patlıyor.
- Ülke tarihin boyunca bu kadar kan, dehşet, katliam nerede var? Aç kitap oku, tarih oku kitap kapağını açmayan insanlar bana mavra okumasın.

Sana burada 100'lerce madde sayarım da pek vaktim yok.
Bu makale altında tartışmaya girmeyeceğim kimseyle. Ben düşüncelerimi yazdım. Bu arkadaşa da cevap verme tenezzülüne filanda girmeyecektim amenna kendi zihniyeti beni makale içerisinde aşağılamış yok çocuk, yok klavyeşörlük falan filan. Beni tanıyor sanırım arkadaş, askerliğimizi beraber yapıp, liseyi beraber okuduk sanırım.

100 yılda Pariste, ABD'de bir patlama oluyorsa senin devletin yüzünden güzelim ülkede yılda 30 patlama oluyor. 2017'a daha gireli 8 gün olmamış 2-3 olay oldu. MİT uyuyor, devlet uyuyor, bunlar uyuyor, ülkenin insanı zaten ayakta uyuyor.

Askerin, polisin, masum halkın hepsinin katili sen ve senin zihniyetsiz devletin.
Siz katilsiniz (nokta)
akrepkral millertekadam neslieda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al