Sadece şuraya satır satır roman yazardım da; hiç gereksinim bile duymuyorum zihniyet hep aynı tarafta kalacağı için.
- Zamanında PKK ile masaya oturup, şehirlere silahla, bombalarla, otobüslerle rahat rahat gezen terör örgütünü kim soktu bu şehirlere, silahlarla, bombalarla? Kim masaya oturdu bu sıfatsızlarla? Asker, polis oparasyon düzenlemek isteyince; yapmayın, etmeyin diyen hangi devletti ben miyim?
- FETÖ'cü askerleri, polisleri, hakimleri, savcıları, öğretmenleri bu kadroya kim aldı? Ben mi aldım? Zamanında FETÖ'nün elini öpen senin devletin değil miydi ne değişti şimdi?
- Suriye'lileri alıp alıp doluşturdular. Sana en ufak kendi akrabamdan bir bilgi vereyim; Benim dayım 40 TL'ye garsonluk yapıyor bir kafede işten çıkardılar. Şimdi %50 daha az maaşa çalışan bir suriyeli var. Bunun sorumlusu kim? Ekonominin, piyasanın içine eden kim? Yok marmara hattıymış, yok ankara metrosuymuş banane ulan bundan? Benim insanım, askerim, polisim ölüyor.
- Terör örgütlerine MİT tırlarıyla silah taşıyan devlet kim? Şimdi o silahlar senin ülkende patlıyor.
- Ülke tarihin boyunca bu kadar kan, dehşet, katliam nerede var? Aç kitap oku, tarih oku kitap kapağını açmayan insanlar bana mavra okumasın.
Sana burada 100'lerce madde sayarım da pek vaktim yok.
Bu makale altında tartışmaya girmeyeceğim kimseyle. Ben düşüncelerimi yazdım. Bu arkadaşa da cevap verme tenezzülüne filanda girmeyecektim amenna kendi zihniyeti beni makale içerisinde aşağılamış yok çocuk, yok klavyeşörlük falan filan. Beni tanıyor sanırım arkadaş, askerliğimizi beraber yapıp, liseyi beraber okuduk sanırım.
100 yılda Pariste, ABD'de bir patlama oluyorsa senin devletin yüzünden güzelim ülkede yılda 30 patlama oluyor. 2017'a daha gireli 8 gün olmamış 2-3 olay oldu. MİT uyuyor, devlet uyuyor, bunlar uyuyor, ülkenin insanı zaten ayakta uyuyor.
Askerin, polisin, masum halkın hepsinin katili sen ve senin zihniyetsiz devletin.
Siz katilsiniz (nokta)