Batuhnrr warpower fthkekik AdnanSimge bugün gittim cihaz kargoya verilmedi biz alacağız diye kem küm ettiler, bana fatura verin telefonu teslim ettiğime dair dedim bugünün tarihi ile kestiler ve ben ayın 14ünde istiyorum dedim kesemem falan dedi. Telefonu teslim ederken niye vermediniz ya dedim yoktu o zaman fişimiz dediler beni ilgilendirmez verseydiniz dedim zora koştum yapamayız geriye dönük falan dediler yapacaksınız diye zorladım ayın 14üne ait aldım tüketici hakem heyetine gittim araştırdılar kanuunlara baktılar, eğer servisine yollasaydım bunların gerçekleşeceğini fakat servisi olmadığı için sadece uyarı gönderip benden sonra telefon teslim edenlere düzgün davranmalarını sağlayabileceklerini, tüketici hakem heyetinde iki çalışan kişi bu konu hakkında çok sinirlendiler ve bu telefonu bıraktığım firmayla alakalı daha önce bir sorun daha yaşanmış biz orayı denetleyeceğiz ve elimizden geldiği kadar onları zora sokacağız dediler benim için telefonun tamiri için ödediğim ve telefonu bıraktığım şekilde almam için bir dilekçe göndereceklerini eğer adamlardan şu şu parça değişimi sonucu bu hale geldi gibi bir onaylı belge alırsam telefonu bilir kişiye yollayıp suçlularsa telefonu eski haline döndermelerini isteyeceklermiş. Bilgileriniz için teşekkürler.