fthkekik ben telefonu ilk götürdüğümde 2saat içinde yapılıp veriyodu sonra işler yoğun oldu, üst servise gönderdik kayseriye oldu, yapıldı gel dediler servis hatası olmaya başladı bu osmanın keyfi yeterse yapar yarın gel başında bekle yaptır denildi bekledim kayseriye gitti denildi sonra telefonun şifresini söylemişin dedi tamam dedim söyleyim 3güne gel oldu gittim şifresi ne bunun dedi tekrar söyledim 3gün sonra gel denildi gittim şifresini neydi bunun dediler dalga mı geçiyosunuz siz dedim kardeşim pardon yapılıyormuş denildi, sonra telefon ankaraya gitti geldi (sözde) telefon yapılıp gelmiş ama hattı deneyelim derken arabada tekrar ankaraya gitmiş 3güne gel gelir dediler gittim ankaraya bıraktım ben onu tekrar denildi, çarşamba perşembe kesin gelir denildi gittim akşam geldi oldu akşam gittim kardeşim yapılmadı pazartesi iade olacak büyük ihtimalle denildi cumartesi işim vardı geldiyse alıyım dedim kardeşim kb senin telefon yapılmış yanlış bilgi verdim akşam gel al yazılım atacağız dediler akşam gittim kardeşim kb senin telefon değilmiş senin telefon pazartesi iade denildi yarın çarşamba :D