Arkadaşlar ben size şu kadarını söyliyim, ben bu programı 1 yıl önce kullandım, Lisanslı sürümünü.
Camping Kısmı: Hedef anahtar kelimenizin yoğunluğunua göre seçebiliyorsunuz.
Örneğin haber kelimesis için Campingden Hight Camping ayarlarını seçiyorsunuz.
1 Adet özgün makale yazdırdın 300 kelimelik.
Ve daha sonrasında, haber kelimesine anasitenizin link'ini ekleyin.
Ve oradaki makalenizi, aynı şekilde her siteye yapıştırıp kopya içerik olarak görmesin diye, 1 saatinizi ayırarak makalenizi (SPİN)leyin.
Bunu nasıl yaparsınız örneğin söyle diyim.
Makalemiz şu olsun Örneğin;
Günümüzün haber siteleri oldukça yanlış ve reklam içerikli haberler yazmaya devam ediyor.
Yukarıdaki metni 300 kelimelik makale gibi varsayın ve düzenlemesini ise şöyle (SPİN) yapın.
Günümüzün {haber|haberleri|haber siteleri| haber portalları| haber blogları| haber forumları|} siteleri oldukça yanlış ve reklam içerikli haberler yazmaya devam ediyor.
olarak düzenlediğimiz de, üstte görmüş olduğunuz { } içerisine aldığımız ve türettiğimiz haber kelimesi (SPİN) lenmiş oluyor.
Yani örnek olarak program wordpress, blogger,blogcu, v.s .v.s bloglarına makalenizi gönderirken.
1 bloga haber kelimesini yazarken, diğer bloga ise haberleri, diğer bloga ise haber portalları v.s v.s v.s şeklinde sizin yazdığınız gibi türeterek gönderiyor.
Buda programın tüm bloglara gönderim yaptığınız zaman, her bloga aynı kelimeleri yazmasını ve makaleyi sürekli türeterek özgünleştirmenizi sağlayacaktır.