Hit Adam adlı üyeden alıntı

Blogger temalarını Türkçeleştirmek zor bir işlem değil bloga yüklendiğinde zaten bir kısmı kendiliğinden Türkçe oluyor.


Sanırım bir yanlış anlama var. Sitenin amacı temaları türkçeleştirmek değil! Ben temaları türkçeleştirmek derken; temanın orjinalliği bozulmayacak sadece türkçeleştirilecek onun dışında temanın kodlarına ellenmeyecek. Temanın orjinalliği bozulmayacak.

Hit Adam adlı üyeden alıntı

Tema türkçeleştirmek size kendi linklerinizi eklemeniz hakkını da vermez ama kendi temanız olursa dilediğiniz gibi link ekleyebilirsiniz.


Eğer temanın bir kısmını ben düzenlemişsem elbette gerekli linki eklerim. (Türkçeleştirmelerde link eklenmeyecek.)

Hit Adam adlı üyeden alıntı

Örnek olarak Popho v2-v3 temalarını verebilirim. Temalar tamamiyle orjinal olduğundan ve basit-türkçe kodlar kullanıldığından çok tutuldu. Sizin temalarınızda bu şekilde tutulursa site her anlamda çok yükselir.


Ben kendi yaptığım temaları yayınlamayacağım. Daha önce söylediğim gibi Türkçe Blogger Temaları konusunda referans site olmak. Sitenin hemen yükselmesini istemem ben dostum :)


Hit Adam adlı üyeden alıntı

Bence böyle güzel bir domain için daha fazla emek gerektirecek şeyler yapmalısınız sonuçta biz yine aynı temaları göreceğimizden site pek akılda kalıcı olmayacak.


Site akılda kalıcı kalcak şöyle ki; bir çok blogger kullanıcısı temaları nasıl yükleyeceğini ya da düzenleyeceğini bilmiyor. Site bunun için kurulacak aslında...


Hit Adam adlı üyeden alıntı

Böyle bir proje için temaların baştan sona sizin kodlamanız olması bence çok daha iyidir.


Dostum neden benim kodlamam gerekiyor ki anlayamadım böyle bir zorunluluk mu var? :) Ne yani www.btemplates.com, kendi sitesindeki tüm temaları kendi mi yazdı?