-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Kafası kendinden bile güzel" kelimesini düzgün bir şekilde ingilizcesi iyi olan birisi çevirebilir mi
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Dostum sen bunlara bakma espiri yapıyor kendilerince.
even better than self olarak söyleyebilirim kelimeyide kafası kelimesini nasıl ekleyeceği mi bilemedim, yani ingilizce tam karşılığı birebir olmayacak naparsak :), birde şöyle birşey söyleyebiliriz his head, even to ourselves, nice oda hemen hemen aynı anlamı taşımakta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
"his head, even to ourselves, nice" bu tam bir google translate çevirisi olmuş, onunla çevirdin demiyorum bu arada.
Bu yazdığın cümlenin birebir karşılığını çevirene 42,5 kere maşallah derim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Teveccüh abi geyik yapmak istiyorsan, yardım konuları yerine geyik alanındaki konuları deneyebilirsin. Fazlalık mesajları siliyorum :)
denizbe3558 ne yazık ki dil yapısı nedeniyle aynı anlamı verecek tümce biraz daha uzun kaçıyor. Bunun nedeni de Türkçenin sondan eklemeli yapısıdır.
Bence en uygun şekli "
His head is high than how she is beautiful." olacaktır.
Yani, kafası çok şarhoş hatta o kadar sarhoş ki güzelliğinden bile fazla gibi bir anlama sahip olmuş oluyor. Her türlü ikisi de aynı kapıya çıkıyor. İngilizce için de en oluru sanırım bu kadar yada benim yeteneğim bu kadarına el veriyor :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.