Şimdi öncelikle geçmiş olsun diliyorum..Bende arada sırada makale yazıyorum.Fakat spin olarak değil %100 özgün ama bir internet sitesine girip ÖRneğin( Fakat sa ancak) olarak değiştiriyorum tamam bu biraz spin olarak gözüktü ama :) Hepimiz anne karnından kitapla doğmadık bazı seyleri bilemiyoruz bakıyoruz.Çalıştıgınız kişi ne yazdı nasıl yazdı bilmiyorum ama burada bizide karalıyorsun hocam :) İyi forumlar...
Hocam hakkınızı helal edin, kimsenin işinde gözüm yok eğer anlınızın akıyla bu işi yapıyorsanız helali hoş olsun o para ama kalkıp işin içinde kalpazanlık ve benim tepkimi göstermem karalamak anlamına geliyorsa kusura bakmayın karalamış olayım. Herkes bir şekilde kazanacak tabi , he birde her ne kadar bu arkadaş kötü bir iş çıkarmış olsa da dediklerini yerine getirmemiş olsa da benim kendi şahsıma hata olan kontrol etmemem sebebiyle yarıda kestiğim işin parasını da verdim kendisine. Üstüne üstlük dedim ki bana böyle yaptın inşallah başkalarıyla çalışırken böyle çalışmazsın dedim bi ton azar işittim şaka değil bildiğin mağdur durumundan zeril rüsva bir duruma düştüm. Tek diyebileceğim de Allah ıslah etsin oldu.