-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
magender adlı üyeden alıntı
aramızda mühendis mimar arkadaşlar mevcuttur. örneğin oda cisil no su olanlara en azından işin ehli şeklinde bir rank gelebilir.
yada webmaster arkadaşlar sertifiklarına göre değerlendirilebilir.
kardeş iş diplomada değil bilgide iş yerime network uzmanı aradığım zamanlarda iş başvursu için ilan açmıştık gelenlerin hepsi üniversite mezunu kişilerdi ama bilgisayarın başına oturtunca fdfs?? olmuşlardı iş tecrübeye bakar tecrübe olmadan hiç bir iş layıkı ile yapılmaz boşuna staj yaptırmıyorlar tecrübe için ama adam muhasebe stajını yapıyor gidiyor çay getir götür nasıl öğrencek??
Bu orantıyı %100 demiyorum ama benim gördüğüm kadarı ile büyük oranda bu şekilde
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Hocam sakın yanlış anlamayın beni.Hakkım tabiki helal olsun sonuna kadar bir hak geçmedi ama yinede helal olsun.Böyle düşünmeyin.Ben sadece yukarıda konulardan bahsettim.Ben helal yoldan kazanıyorum tabiki.Kendim rapor alır öyle yollarımki karşımdaki bakmaya yada rapor almayı unuttuysa bile sonradan sıkıntıya düşmesin diye..Ben işi teslim eder 1 2 gün bekler öyle alırım paramı.Yani sorun olmadıgı taktirde.Şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Hiçbir raporda %100 ün aşagısına inmedim.Böyle insanlar senide karalıyor bizide karalıyor..Özgün olmayan yazıları yollamak büyük ayıptır..Ayrıca tamam sizinde kontrol etmenizde fayda var ama özgün olmayan makaleyi yollamakta çok kötü birşey.Utanç verici..Tekrar söylüyorum size kötü bir söz söylemedim.Hakkımda sonuna kadar helal.Ama bir hakkım geçmedi..Tekrardan geçmiş olsun diliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
İş ahlakı herzaman heryerde önemlidir hocam.Şeref gibi bir meseledir..İyi olursa herkes sever sayar,ama olmazsa sıkıntıya düşersin bu arkadaşta düştü zaten..Teşekkür ederim tekrardan :) Yazı yazdırmak istersen banada ulaşabilirsin notum olsun hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aslında bu makale alımında uğranacak hasar için bir sigorta işi düzenlebilir ?
www.ikiyek.com