lostyazilim
tr.link

WM aracına meslek sistemi

36 Mesajlar 4.710 Okunma
acebozum
tr.link

domaino domaino Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 268
  • Beğeniler 0 / 93
  • Ticaret 0, (%0)
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK mantıklı. Tebrikler. Umarım faliyete geçirir yönetim. admin

elektronikssl
webimgo

Kumrat Kumrat asliyet.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer - Kurumsal
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)

magender adlı üyeden alıntı

aramızda mühendis mimar arkadaşlar mevcuttur. örneğin oda cisil no su olanlara en azından işin ehli şeklinde bir rank gelebilir.

yada webmaster arkadaşlar sertifiklarına göre değerlendirilebilir.

kardeş iş diplomada değil bilgide iş yerime network uzmanı aradığım zamanlarda iş başvursu için ilan açmıştık gelenlerin hepsi üniversite mezunu kişilerdi ama bilgisayarın başına oturtunca fdfs?? olmuşlardı iş tecrübeye bakar tecrübe olmadan hiç bir iş layıkı ile yapılmaz boşuna staj yaptırmıyorlar tecrübe için ama adam muhasebe stajını yapıyor gidiyor çay getir götür nasıl öğrencek??

Bu orantıyı %100 demiyorum ama benim gördüğüm kadarı ile büyük oranda bu şekilde

Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim

Cemorg Cemorg Php Developer Bronz Üye
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 54 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
Kumrat hocam kimseye foruma üye olmak için diploma fotokopisi gönderilsin demiyorum ama insanlar kendi alanlarında ne kadar iyi olduklarını yaptıkları işle anlaşılsın. Ticaret puanı falan bu konu için yeterli değil. Kimin işi neyse bir arama kutusu oluşturulsun, ben yazılımcı arıyorsam gireyim oraya arayım. Sonra tek tek profillerini gezeyim bakayım bu adam ne iş yapmış müşterisi ne demiş diye. Şimdi ben konu açıyorum bana makale yazarı lazım diye geliyor adam çöp denilen bir iş yapıyor birde utanmadan PM kutusunda sanki suçlu benmişim gibi beni azarlıyor. Hadi çık işin içinden
Farazi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 54 / 124
  • Ticaret 2, (%100)

uykusuzkaptan adlı üyeden alıntı

Şimdi öncelikle geçmiş olsun diliyorum..Bende arada sırada makale yazıyorum.Fakat spin olarak değil %100 özgün ama bir internet sitesine girip ÖRneğin( Fakat sa ancak) olarak değiştiriyorum tamam bu biraz spin olarak gözüktü ama :) Hepimiz anne karnından kitapla doğmadık bazı seyleri bilemiyoruz bakıyoruz.Çalıştıgınız kişi ne yazdı nasıl yazdı bilmiyorum ama burada bizide karalıyorsun hocam :) İyi forumlar...

Hocam hakkınızı helal edin, kimsenin işinde gözüm yok eğer anlınızın akıyla bu işi yapıyorsanız helali hoş olsun o para ama kalkıp işin içinde kalpazanlık ve benim tepkimi göstermem karalamak anlamına geliyorsa kusura bakmayın karalamış olayım. Herkes bir şekilde kazanacak tabi , he birde her ne kadar bu arkadaş kötü bir iş çıkarmış olsa da dediklerini yerine getirmemiş olsa da benim kendi şahsıma hata olan kontrol etmemem sebebiyle yarıda kestiğim işin parasını da verdim kendisine. Üstüne üstlük dedim ki bana böyle yaptın inşallah başkalarıyla çalışırken böyle çalışmazsın dedim bi ton azar işittim şaka değil bildiğin mağdur durumundan zeril rüsva bir duruma düştüm. Tek diyebileceğim de Allah ıslah etsin oldu.

wmaraci
wmaraci

uykusuzkaptan uykusuzkaptan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Makale Editör
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 11, (%55)
Hocam sakın yanlış anlamayın beni.Hakkım tabiki helal olsun sonuna kadar bir hak geçmedi ama yinede helal olsun.Böyle düşünmeyin.Ben sadece yukarıda konulardan bahsettim.Ben helal yoldan kazanıyorum tabiki.Kendim rapor alır öyle yollarımki karşımdaki bakmaya yada rapor almayı unuttuysa bile sonradan sıkıntıya düşmesin diye..Ben işi teslim eder 1 2 gün bekler öyle alırım paramı.Yani sorun olmadıgı taktirde.Şuana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Hiçbir raporda %100 ün aşagısına inmedim.Böyle insanlar senide karalıyor bizide karalıyor..Özgün olmayan yazıları yollamak büyük ayıptır..Ayrıca tamam sizinde kontrol etmenizde fayda var ama özgün olmayan makaleyi yollamakta çok kötü birşey.Utanç verici..Tekrar söylüyorum size kötü bir söz söylemedim.Hakkımda sonuna kadar helal.Ama bir hakkım geçmedi..Tekrardan geçmiş olsun diliyorum.
Cemorg

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 54 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
uykusuzkaptan hocam dediğim gibi işi iş ahlakını yapan insan zaten problem yaşamaz kaldı ki ben burada makale yazar gibi konu açmışım. Şu an problem yaşamıyor oluşunuz emin olun işinizi doğru yapıyor olmanızdan kaynaklıdır. Yanlış anlama falan yok anlayacağınız dediklerinize gücenmedim zaten ben. İlginize teşekkür ederim.
uykusuzkaptan

kişi bu mesajı beğendi.

uykusuzkaptan uykusuzkaptan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Makale Editör
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 11, (%55)
İş ahlakı herzaman heryerde önemlidir hocam.Şeref gibi bir meseledir..İyi olursa herkes sever sayar,ama olmazsa sıkıntıya düşersin bu arkadaşta düştü zaten..Teşekkür ederim tekrardan :) Yazı yazdırmak istersen banada ulaşabilirsin notum olsun hocam :)

• Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 54 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
uykusuzkaptan hocam referanslarınızı PM olarak gönderin şuan da zaten editör açığım mevcut :)
uykusuzkaptan

kişi bu mesajı beğendi.

caglarESEN caglarESEN www.ikiyek.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek sigortacı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 62 / 61
  • Ticaret 1, (%100)
aslında bu makale alımında uğranacak hasar için bir sigorta işi düzenlebilir ?

www.ikiyek.com

• Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 54 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
ÇağlarESEN bey umarım benimle dalga geçmiyorsunuzdur :D Zannetmiyorum öyle bir şeye gerek olduğunu. İnsanlar Ahlaklı iş yaptıkça kurallara gerek kalmaz. Dediğim gibi bir sistem yapılırsa çok iş yapandan ziyade doğru iş yapanlar daha üst sıralara çıkacaklardır. Bu sayede zaten doğru insanlarla çalışılacağı için böyle sigorta işlerine gerek kalmaz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al