-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
yazılan yorumlardan anladıgım kadarı ile seo işleri yapan arkadaşlar ve yazar arkadaşlar programı karalamaya çalışıyorlar.. ama bu program yüzünden işleri düşecegi içindir.. spinn işinin işe yaramayacağı kannatindeler.. ama onlarin içindeki pekcok seocu ve yazarim diye gecinen insanlar ve yaptiklarida bu iş sagdaki soldaki makaleleri düzenleyip sıfır makale olarak millete satmaktir.. bu olayi senelerdir. yapmaktadirlar.. benim amacım bu arkadaşlara savaş açmak değil ama ama bu arkadaşların ekmeklerine teker sokmakta değildir bu arkadaşlara para vermek istemeyen webmasterlara bir yol göstermektir.. bu piyasada okadar seo işleri yapıyorum diyipde sagda solda gördükleri makaleleri satan cok uyanik seocu yazar gördüm.. benim bu programı yazmaktaki amacım kendi sitelerimi özgünleştirmek benim kendi yazdığım makaleri ve sitemi baska free ortamlarda makalelerimi etiketlediğimde kullaniyorum ve baya yararını gördüm.. bu işi yapan piyasada redax ve conbox diye firmalarin para ile sattıkları programlarla aynı işi yapmaktadir.. isteyen arkadaşlar kullanir istemeyen arkadaşlarda konuyu baltalamak için böle yorumlar yazar.. baltalamak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.. virus yoktur.. amacım sadece programlamaya yeni başlamiş bir abiniz olarak yaşım 36 bu arada ögrenirken benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaktir..
2 kişi bu mesajı beğendi.